Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајакс Аталанта на голови, нема да се откажат така лесно Аталанта, мислам дека можат барем до еден гол.
Или Ајакс тим 1 2+

Лацио ми е 1, и против Дортмунд изиграа добра партија, голманот Бурки ги спасуваше на крај, нема ваљда против Бриж да се обрукаат.

Лајпциг Јунајтед гг, ме влечи и за 1 ама Јунајтед оваа сезона изигра такви пресврти шо не се осудувам да играм против нив, а реално во гости се многу поопасни.

Второ јаче ги имам..... :pos: :pos: :pos: :pos: :sramezliv:
:pos: Чекај надевај се да неилезет лани на 5-0 прекинаја баш пуштив на 3-0 ко напраја чек реков да видам ко почнаја и Бет365 се збуна 7-0 ја напрај неможеа да пратет :pos:

Јас ја чекав само Екцелсиор ебем ги хари потер име, ја имав 1-3 прво 1-3 второ. 4 гола паднаа во прво полувреме.

Се ме влечи утре накај гол за турцине против ПСЖ, 1.92 не пропуштам за еден гол. :D

3.8 да биде во прво полувреме.

И мислам дека Барса ќе биде тежок кец, а може и кец во кец, иако навивачки ќе изиграм на Јуве, нема знаење Пирло да игра ЛШ против Барса.

Himki -Milano za utre 1 kvota 2,35,stvarno Himki ne e vo forma, ama pa Milano be da bide favorit? Plus im se vrati Jovic, edino ne znam Buker dali ke igra.Kako i da e vredi da se igra

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
po toa so najdov denes na bloga, treba da igra i buker.
za milano pisuva deka ne patuvale rodrigez i bruks.
i jas ja igram 1, mada denes e na 1.9 kvota.

po toa so najdov denes na bloga, treba da igra i buker.
za milano pisuva deka ne patuvale rodrigez i bruks.
i jas ja igram 1, mada denes e na 1.9 kvota.
Ako e taka bombona, zatoa ja pisav vcera znaev deka ima sansa da padne kvotata.Ja ja vrzav so Barsa i Efes pa ke vidime

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Точно е дека не играт Родригез и Брукс, мислам дека вреде да се игра Дилејни + доека не му гу качиле границата, 12.5 е у спортлајф.

Dobra opcija e ova esoccer liga pro fudbal treba vo tekot na denot da se sledat pretezno odat 5 ili 6 plus golovi iako ima I nekoi do 3 gola pa ke probam da gi baram vo tekot na denot ovie so pomalku golovi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom