Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Педерски е ова од Кејн бе кој што сака нека каже. Најпичкарската работа у еден дуел е да му се подместиш на противникот. Фаул е ова.
Тој иде на скок и очекува да се судри со играчот горе и да се приземји на нозе а не да се улета на скок со сета сила и у провалија да отиде.
Ќе искрши врат некој.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Коуди од Вулверхемптон колку криминални партии игра против Ливерпул традиционално. Значи против други ќе изгини, ама против неговиве знае толку индивидуални грешки да направи, лошо да се позиционира, да остави простор, да заборави кој играч го чува...И на крај проба да одглуми пенал бе :facepalm:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

Класичен гад. Многу повеќе почитувам играчи кои се пргави, остри и прават разни говнарии и знаеш на што си со нив, отколку вакви перфидни ликови.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Од сезомава му е ова, до сеа не го праел. Сигурно Муки го има советувано ама ај што изнурува прекршок, некој јако може да го наебе. @Джонтра Вохохолта баш на стек му кажував дека некој може да се повреди, добив едно сехехехехеххеекако.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ништо нема да се превземе се додека некој не помине лошо.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Од сезомава му е ова, до сеа не го праел. Сигурно Муки го има советувано ама ај што изнурува прекршок, некој јако може да го наебе. @Джонтра Вохохолта баш на стек му кажував дека некој може да се повреди, добив едно сехехехехеххеекако.
Истиот тој Стек вчера викаше да да да брат многу е заебано така, јас увек се пазам на фудбал кога скокам. Јакиот скокач Стек, лист хартија не можеш да му подметнеш.
Би го заклал.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Истиот тој Стек вчера викаше да да да брат многу е заебано така, јас увек се пазам на фудбал кога скокам. Јакиот скокач Стек, лист хартија не можеш да му подметнеш.
Би го заклал.
Сеа ќе ме запцуе мене, одма на твоја страна ќе застане му ебам катанецот. Ќе каже дека лажам, не рекол така.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сеа ќе ме запцуе мене, одма на твоја страна ќе застане му ебам катанецот. Ќе каже дека лажам, не рекол така.
Големиот претпазлив и фер плеј играч Стек. Влага у дуели со сета сила и кога некој не е спремен за дуел, не му е проблем да го однесе у ограда. Агресивен полудебел самопрогласен врвен напаѓач.

Еднаш на еден турнир од фан клуб Интер, му местам на волеј, и место горе да ја закачи ко секој нормален волеј овој чекаше да падне топката доле, заринка, све изби, патики искина, зглобот го искрши и вода извади, ја растури вештачката трева.

Дај некад да се собереме дизиграме една утакмица.

O

ob1

Гостин
Големиот претпазлив и фер плеј играч Стек. Влага у дуели со сета сила и кога некој не е спремен за дуел, не му е проблем да го однесе у ограда. Агресивен полудебел самопрогласен врвен напаѓач.

Еднаш на еден турнир од фан клуб Интер, му местам на волеј, и место горе да ја закачи ко секој нормален волеј овој чекаше да падне топката доле, заринка, све изби, патики искина, зглобот го искрши и вода извади, ја растури вештачката трева.

Дај некад да се собереме дизиграме една утакмица.
Хаххахахахаххаа
Лелелел какви дешавки и моменти ми текнуваат поврзани со него кога игравме од форумов во Блаже Конески балонот.
Интересен фудбал паѓаше таму едно време, може да се собереме да праиме 6v6. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.861
Поени од реакции
67.371
Хаххахахахаххаа
Лелелел какви дешавки и моменти ми текнуваат поврзани со него кога игравме од форумов во Блаже Конески балонот.
Интересен фудбал паѓаше таму едно време, може да се собереме да праиме 6v6. :D
Koга му се стави @Топче на некој од членовите зашто го ритал Шурикен кога игравме на помошните кај Градски. :pos:

- Кажи бе Шури, нели те удри?

Некој се сопна кај корнерот, ке влеташе во тоа кафанчето покрај аут линија низ прозорец.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom