Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај се сеа тие што викаа дека Ауба коа го продолжил договорот станал легенда на Арсенал ?
Прва утакмица што ја гледам со внимание после долго време и зажалив...
Да не ја враќаме назад дебатата, поентата ми беше што уште тогаш сите се дигнаа дека станал легенда само зошто потпишал нов договор.Абе сеа, четири или пет сезона и во Борусија и во Арсенал не е под 30 гола, секако дека очекувавме да продолжи со тоа темпо и е еден од ретките што реши да остане дури и кога беше на врв на форма а имал шанса и да направи транфер.
Ајде да оставиме да тоне бродот. Не преземај ништо. Подобро е нели бавно да тонеме знаејќи го крајот, отколку да се ризикува и да се спаси.И дај бе вие што барате да се избрка Артета, кажете едно поасално решение моментално. Покетино? Алегри? Болд? Што кур ќе направи новиот тренет што до сега не го направи Венгер,Емери, Љумберг и сега Артета. Дајте еден добар кредибилен факт, кој и што би сменил нешто во сето воа срање. Срање си останува срање, колку и да го шминкаш.
Добро бе, прашав, дај ми решение. Дај го тренерот што мислиш ќе смени нешто.Ајде да оставиме да тоне бродот. Не преземај ништо. Подобро е нели бавно да тонеме знаејќи го крајот, отколку да се ризикува и да се спаси.
Ако мене ме прашуваш, давај шанса на некој што има искуство зад себе. А посебно добро ја познава ПЛ. Дури и Венгер сметам дека е моментално подобра опција од Артета.Добро бе, прашав, дај ми решение. Дај го тренерот што мислиш ќе смени нешто.
Не треси зелени, Челзи за секој нов тренер дава по 300м за трансфери. Можеме ние така?Ако мене ме прашуваш, давај шанса на некој што има искуство зад себе. А посебно добро ја познава ПЛ. Дури и Венгер сметам дека е моментално подобра опција од Артета.
Политиката на Челси успешно функционира со краткорочни тренери, што е типично за модерниот фудбал. Кога свежите идеи ќе станат прочитани, барај промена. Мурињо ќе ти го спомнам, кој има скоро секогаш прва успешна сезона, па следната јаде отказ.