Од овај бренд Певац има кај нас по маркети негде да се најде ? Од каде се снабдуваш пиши инфо.Најдобра сливова ми беше Певац, Жута Шљива. Боља од Прокупац стандардната, Рубин препеченицата, Бадел и др. (Бадел ми е најлоша).
Не е ефтина, али е добра.
Е сега, од истата фирма земав друга сливова, дупло поскупа од Жута Шљива.
Десетка се вика:
Без многу дилема, ми е најдобра сливова до сега, што сум пиел. Подобра и од една паланечка стоена 12 години у земја (пред неколку години што се докопав), боља од српска една што му пратија роднини на другар за свадба и боља од све што сум пиел (сливови) у живот.
1300, али нема секој ден да пијам.
Ова испадна бесрамно лажење.1300, али нема секој ден да пијам.
Роки те дерат,кај нас е 1160ден.Најдобра сливова ми беше Певац, Жута Шљива. Боља од Прокупац стандардната, Рубин препеченицата, Бадел и др. (Бадел ми е најлоша).
Не е ефтина, али е добра.
Е сега, од истата фирма земав друга сливова, дупло поскупа од Жута Шљива.
Десетка се вика:
Без многу дилема, ми е најдобра сливова до сега, што сум пиел. Подобра и од една паланечка стоена 12 години у земја (пред неколку години што се докопав), боља од српска една што му пратија роднини на другар за свадба и боља од све што сум пиел (сливови) у живот.
1300, али нема секој ден да пијам.
Веро е тоа. Поскупо е за доста ствари.Роки те дерат,кај нас е 1160ден.
На млади години работев во Ирак и нормално освен виски од фришоп и брља која ја возеа шпедитерите немаше ништо посаглам! Ок и нивниот Арак, кој се правеше од урми, нешто како нашата мастика или узото. И тука еден колега донесе 10+ години стара шљивовица од Брвеница. Човече потоп ракија, во животот не сум пробал поизбалансирана и подобро одлежана ракијаНајдобра сливова ми беше Певац, Жута Шљива. Боља од Прокупац стандардната, Рубин препеченицата, Бадел и др. (Бадел ми е најлоша).
Не е ефтина, али е добра.
Е сега, од истата фирма земав друга сливова, дупло поскупа од Жута Шљива.
Десетка се вика:
Без многу дилема, ми е најдобра сливова до сега, што сум пиел. Подобра и од една паланечка стоена 12 години у земја (пред неколку години што се докопав), боља од српска една што му пратија роднини на другар за свадба и боља од све што сум пиел (сливови) у живот.
1300, али нема секој ден да пијам.
Знаа тоа поречаните да извадат и добра ракијаНа млади години работев во Ирак и нормално освен виски од фришоп и брља која ја возеа шпедитерите немаше ништо посаглам! Ок и нивниот Арак, кој се правеше од урми, нешто како нашата мастика или узото. И тука еден колега донесе 10+ години стара шљивовица од Брвеница. Човече потоп ракија, во животот не сум пробал поизбалансирана и подобро одлежана ракија
Инаку јас сум од тие што си пие 100 грама на ден, секој ден, помина времето на експерименти и екстреми