Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Холандија така ме потопи шо изгубив желба за кладење ова ретко се гледат на полувреме изгледа колективно добија :facepalm::tapp::pusigo:
Аиииииии изгубиле :pos: :pos: :pos: :pos: :facepalm: Последно што видов 22-16 водеа си реков бреј ама ги прегазија и сеа гледам срам начнале... Жени јебига

Mousesport 1 би ги пробал бидејќи вреди коефициентов над 3.20 им дале небаре се некој слаб тим . Залажуваат последните 2 партии на астралис каде беа одлични али маусиве се во форма а и секогаш пружале добар отпор на астралис.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Mousesport 1 би ги пробал бидејќи вреди коефициентов над 3.20 им дале небаре се некој слаб тим . Залажуваат последните 2 партии на астралис каде беа одлични али маусиве се во форма а и секогаш пружале добар отпор на астралис.

Sent from my MI 9 using Tapatalk
Не се согласуваме овде, го пратам турниров и Астралис влегоја во год моуд, а вакви немаат конкуренција... максимум мапа за Мауз утре, многу се неконстантни и требаше да изгубат и од Годсент вчера, шанса за мапа би имале на Train/Dust2 а останатите тешко.

Последно уредено:
Falkenbergs-Mjallby 1 (2,25)

На домаќините им треба за да обезбедат опстанок (преку бараж). На гостите апсолутно не им треба ништо.

Обично баш овие must-win утакмици знаат да заебат, ама вреди да се проба на оваа квота. :D

Nesto predlog na golovi rakomet denes, sto mislite za Hrvatska : Holandija sto e najdobar tip i VO KOIA KLADILNICA IMA NAJJAKI KOEFICIENTI ZA RAKOMET, MI GI PREPORACUVAAT EVROTIP I MERIDIAN

Не се согласуваме овде, го пратам турниров и Астралис влегоја во год моуд, а вакви немаат конкуренција... максимум мапа за Мауз утре, многу се неконстантни и требаше да изгубат и од Годсент вчера, шанса за мапа би имале на Train/Dust2 а останатите тешко.
Би ја пробал 1 сепак на некој тикет со 100че сепак до 3 добиени се играт имат доста калкулации :)

Шо да ставиме на Лестер денес, младоста? На овие мртвите со 1 освоен бод ако не ги тепат, нека си запалат црни свеќи.

Би ја пробал 1 сепак на некој тикет со 100че сепак до 3 добиени се играт имат доста калкулации :)
На 5 мапи нема шанси да тепат маус. Извини вака ако више си уплатил ама астралис се врнаа на старата одлична игра и ретко губат. Ликвид и Г2 без проблем ги тепаа а и као шо се игра на 5 мапи немат толку стратегии маус за да ги тепат астралис.

@Stefan-kobe мислење за carballes baena - cerundolo гледам добра квота на 2ка во добра серија е овај аргентинецов а и го испраштил 6-1 6-2 на баена прошлиот месец.
Копенхаген денес со овие мртвиве мора да атакуваат на 3 бода за да фатат приклучок за врвот ептен слабо ја почнаја сезонава.

Шо да ставиме на Лестер денес, младоста? На овие мртвите со 1 освоен бод ако не ги тепат, нека си запалат црни свеќи.
Ништо, кад тад мора да освојат некој бод, не се до толку отепани Шефилд а Лестер се во ужасна форма, изгледа ЛЕ и згуснатиот распоред си го зема пополека данокот.

Тотенхем Арсенал ми изгледа на 0-2 гола. И двете екипи у претходни дербиња играт тврдо со повише фокус у одбрана. Мислеше дека ќе има повише коефициент ама 1,90 е у спортлајф.

Тотенхем Арсенал ми изгледа на 0-2 гола. И двете екипи у претходни дербиња играт тврдо со повише фокус у одбрана. Мислеше дека ќе има повише коефициент ама 1,90 е у спортлајф.
а баш ја врзав тотенхем со рома рапид виена и нордсјеланд гг3+, глеј сеа шо ми прајш :D

Jas denes ke go cekam kanterot vo zivo da odigram nesto, finale e ke se najde nekoj dobar pick.
Ne bi ja igral Astralis na 1.30 koef ne vredi, mauz sigurrno ke im zemi mapa a ako imaat dobar den mozat i dve mapi da im zemat pa duri i da pobedat...
Da bese 1.50-1.60 koef na Astralis ke ja igrav, za 1.3 ne vredi, finaleto ke trae 4-5 saati, ne vredi stresot za 1.3 koef definitivno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom