Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Sturridge!!!!!! Добар гол.. Не, не одличен! Супер деби за него

F

fantomX

Гостин
Аирлија Даниел!
Читав дека прифатил 10ина илјади фунти помалку во Челзи за да игра во тим кој има сериозни амбиции во ПЛ и ЛШ, па се надевам дека со секој одминат натпревар, до крајот на сезонава, ќе го менува моето мислење на подобро.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Хаха, Балак му враќа на овој ! хахахах цар, си го брани тимот.

ГОООЛ! :smir::smir::smir::smir::tv::tv::tv::tv::tv:

F

fantomX

Гостин
Кое додавање на Стуриџ до Анелка, и то со лева нога мислам. Има голем потенцијал детево, во која насока ќе оди, ќе видиме. Да се надеваме, во вистинска.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Кое додавање на Стуриџ до Анелка, и то со лева нога мислам. Има голем потенцијал детево, во која насока ќе оди, ќе видиме. Да се надеваме, во вистинска.

Токму така. Сакав да го прокоментирам тоа, ама ме спревари...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не ги видов голојте....иначе браво за Стариџ.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Ај ако може некој нека каже кои се влегоа во второ полувреме.

F

fantomX

Гостин
Второво значи...
Хиларио
Иванович
Карваљо
Белети
Микел
*Лампард
Шева
Пизаро
Ди Санто

Уште двајца ми фалат :raz:

Сем Хачинсон лево, алелуја, да нема повреди само.
Уште еден...

Скот Синклер! Конечно...:vozbud:
Уште Трнбул остана, и Африканците со исклучок на Микел, така мислам ќе да е досега...

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
prvenceto na Daniel bravoo...
Нели требаше ѕвезди да носиме, џабе се радувавме на Стариџ?

Аирлија Даниел!
Читав дека прифатил 10ина илјади фунти помалку во Челзи за да игра во тим кој има сериозни амбиции во ПЛ и ЛШ, па се надевам дека со секој одминат натпревар, до крајот на сезонава, ќе го менува моето мислење на подобро.
Фантом, за тебе ќе бидам поблаг, ама нели беше копиле кое не вреди за 55к, ама гледам дека мењаш мислење. Само не знам дали ради парите или ради играта вечерва...

F

fantomX

Гостин
Фантом, за тебе ќе бидам поблаг, ама нели беше копиле кое не вреди за 55к, ама гледам дека мењаш мислење. Само не знам дали ради парите или ради играта вечерва...
Не копиле, мочко. :smir:
НИЕДЕН толку млад играч не треба да зема толку пари за плата. То шо читав, дали од Мирор или не знам од каде, дека се согласил на 35к неделно ми дава надеж за него. Играта против (под)просечен по квалитет, Major League тим не треба да е мерило, но секако е, „солиден вовед“.
Да се разбереме, никогаш не сум рекол дека ги нема предиспозициите (Дрогба-физички предиспозиции има), пошто колку-толку, го знаев и претходно, веројатно и поарно отколку шо Анчелоти го беше, знаел. Работата беше, и сеуште е богами, млад е за летање в облаци, има уште многу фурни леб за јадење, и секако треба да биди контролиран и насочуван од тренерите, шо се уште ме плаши, али реков, надеж има, ќе видиме.

Неколку работи за вечерва....
- Солидна утакмица, се гледа дека е прва, без форсирање, лежерно.
- Анчелоти ги изигра сите (освен Мансиен, Трнбул и Африканците со исклучок на Микел), шо неверојатно ме бендисува.
- Бруно Демикелис конечно го видовме, „десната рака“ на Анчелоти, „лева“ денеска беше Вилкинс, соодветно според страните на кои седеа во однос на Карлето. :)
- Лампард и Деко се единствени креативни раздвижувачи „на лагер“ во Челзи, играч од Пирло-профил, или уште поарно, помлад и побрз, но со креативен ум, е потребен. Можеби би требало и Синклер да се исфорсира уште на средината ко денеска, ама не видовме некој посебен ефект.
- Деко како таков, мора да остани.
- Хачинсон да има појќе шанси и во официјалната сеозна, можи и лево и десно, 20 години има ебаго.
- Шева...:icon_mrgr
- Ди Санто нема среќа ама ич, воопшто нема среќа.
- Шут-карта за Пизаро, шо побрзо.

И последно, Тери конечно да седни до Анчелоти на прес-конференција, мамето негово оти....:toe:

F

fantomX

Гостин
(од лево на десно) Карло, Реј, Глен Дрискол (мислам), Демикелис и Лолихон

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom