Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Игра 10ка.Што е со Лаказет на натпреваров? Предобар е, феноменални пасови пушта и голов му беше порнич.![]()
![]()
![]()
![]()
Абе што е битно против кој играме, битно е како играме. Воа беше плакнење очи. Треба малце со повеќе јајца да влегува Артета на утакмиците, и да изгубиме така нема да ми биде толку криво. Јас би го играл Лаказет од прва против Тотнем, Нелсон и Елнени исто така.Да намалиме доживљај, сепак со Рапид Беч играме.
Барам барем еднаш да имаме фан база кај што ги разбира овие работи, макар и на краток период. Нема тренер во светов моментално што може да направи нешто со тимов се додека не се сменат многу работи. Сите што мислат дека Артета е проблемот живеат во заблуда. Не викам дека не носи и он кривица, и сам имам кажано за неколку утакмици дека он лично е крив, ама никогаш не сум помислил дека треба да се брка. Да се брка со 4-5 утакмици лоши во помалце од една година на клупа и со такви успеси ко фа купот и такви утакмици ко полуфиналето и финалето е тотален апсурд и глупост.Тоа е кога имаш притисок и големи очекувања, а не си свесен дека клубот уствари тоне последните 14години, не една сезона под некој си тренер, не две сезони или три, туку после финалето во 2006година, само тонеше, сега кога се појави некој што сака нешто да направи, да смени, му треба време, ретки се тренерите со визија и идеја, има еден куп спортски работници кои се сложуваат со тоа дека Арсенал конечно пробува да направи нешто, дека се менува, иако резултатите ова сезона не го покажуваат тоа, проблемите што ги има Арсенал како клуб и тим не се од сега, добро е што дел од нив се решаваат, и искрено се надевам од овој процес Арсенал ќе излезе посилен, постабилен и конкурентен за висок пласман.
Барам барем еднаш да имаме фан база кај што ги разбира овие работи, макар и на краток период. Нема тренер во светов моментално што може да направи нешто со тимов се додека не се сменат многу работи. Сите што мислат дека Артета е проблемот живеат во заблуда. Не викам дека не носи и он кривица, и сам имам кажано за неколку утакмици дека он лично е крив, ама никогаш не сум помислил дека треба да се брка. Да се брка со 4-5 утакмици лоши во помалце од една година на клупа и со такви успеси ко фа купот и такви утакмици ко полуфиналето и финалето е тотален апсурд и глупост.