santelli
IP
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 12.033
Зависи колку општо... знам по нешто...Ми треба некој што има општо познавање од латински, има ли таков на форумOFF?
Зависи колку општо... знам по нешто...Ми треба некој што има општо познавање од латински, има ли таков на форумOFF?
predlozi za prodavnici za detski igracki vo makedonija,
koi imaat dostava,
moze da bide i od strana, dostava.
mi treba za pokloni za rodendeni na vnuci.
Би требало да има во секоја парфимерија што продава наливни парфемчиња.Каде можам да најдам вакви или слични низ Скопје?Прегледај го приврзокот 274309
Пробај во Олимпија Моторс во Визбегово https://omo.mk/Здраво. Пред да продолжам со прашањето, слободно упатете ме на друго место на форумов или на интернетов доколку би сметале дека би можеле да ми помогнат повеќе околу проблемов, аматер сум кога станува збор за проблеми со коли.
Имам Daewoo Lanos, 2002-ра, Еуро-3, проблематични се првите (највеќе 2-3) утрински палења, трокира и се случува да изгаси за време на возење, особено кога менувачот е во лер. Освен Аутомакедонија во Автокоманда, дали има други места во Скопје што се занимават со компјутерска дијагностика за Daewoo Lanos. Фала.
Смени ги свеќите и thank me later.Здраво. Пред да продолжам со прашањето, слободно упатете ме на друго место на форумов или на интернетов доколку би сметале дека би можеле да ми помогнат повеќе околу проблемов, аматер сум кога станува збор за проблеми со коли.
Имам Daewoo Lanos, 2002-ра, Еуро-3, проблематични се првите (највеќе 2-3) утрински палења, трокира и се случува да изгаси за време на возење, особено кога менувачот е во лер. Освен Аутомакедонија во Автокоманда, дали има други места во Скопје што се занимават со компјутерска дијагностика за Daewoo Lanos. Фала.
имам стара фиеста, ( 1996-2001) со 4 дизни и спид сензор ( всс)...првите проблеми беа уште пред 10+ години, со неконтролирано кревање на гас во лер, при нагло застанување... го решив со откачување на всс, но по тоа почна да гаси во лер во возење, штом се загрее моторот, посебно често гаси во лер ако предходно ја бркаш колата, а ако возиш како автошкола по нема толку проблем...Здраво. Пред да продолжам со прашањето, слободно упатете ме на друго место на форумов или на интернетов доколку би сметале дека би можеле да ми помогнат повеќе околу проблемов, аматер сум кога станува збор за проблеми со коли.
Енрико у Лептокарија.Koj e najdobriot restorant vo Sk, i kade se naogja, lokacija tocna?
Odgovor do utre ako e mozno.
Vo koj del se naogja toa vo sk?Енрико у Лептокарија.
Енрико е пицерија.Енрико у Лептокарија.
Напиши на maps ќе видишVo koj del se naogja toa vo sk?