Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа сите сме.... 8 саата им требаше :(
А што убаво ќе вртеа апаратите утре 100 спина..
@Lester Freamon не размислуваат како тебе ѓубрињата :D

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ќе ве одбанираат без гајле, повеќе корист имаат од вас ако ви дадат малку залет, отколку да ве џитнат од старт :)

Ќе ве одбанираат без гајле, повеќе корист имаат од вас ако ви дадат малку залет, отколку да ве џитнат од старт :)
[emoji23] Не заебавај кој Македонец ќе стави пари баш во нивната босанска кладилница каде за исплата господ знае што се документи ќе ти барат. А и сега кога на Македонските бива онлајн, ако сака некој да избегне данок игра на бет365 и попознатите.

[emoji23] Не заебавај кој Македонец ќе стави пари баш во нивната босанска кладилница каде за исплата господ знае што се документи ќе ти барат. А и сега кога на Македонските бива онлајн, ако сака некој да избегне данок игра на бет365 и попознатите.

Пред некоја страна пишаа дека ги имало и во Македонија, истите се тие Меридијан или овие други се?

Македонскиве се тотално неисплатлива работа поради данокот (барем во мојот случај каде најчесто играм сингл), ама на бетмаратон не ми функционира повеќе акаунтот, а и преку скрил/нетелер мора да пишеш од што се парите. Искрено мене не ми се ризикува да влечам од таму пари, можеби нема да биде ништо, ама со нашиве лудаци никогаш не се знае.

И на бет365 има данок, барем од германска ип адреса. Еве сеа ставив 50 евра на 3.62 коеф тикет за утре, и место 181 ми носи 172 евра добивка.

@ilz и кај тебе ли е така? Со повлекување немам проблем, колку повлечам толку ми праќат.

Иначе им пишав меил на заебанција да ми ја тргнат опцијата cash out, никојпат повеќе. :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
И на бет365 има данок, барем од германска ип адреса. Еве сеа ставив 50 евра на 3.62 коеф тикет за утре, и место 181 ми носи 172 евра добивка.

@ilz и кај тебе ли е така? Со повлекување немам проблем, колку повлечам толку ми праќат.

Иначе им пишав меил на заебанција да ми ја тргнат опцијата cash out, никојпат повеќе. :pos:
Ако играш сингл мислам дека подобар избор ти се: pinnacle и betmarathon, т.е имаат помалку игри, ама поголеми коефициенти на тие игри што ги нудат во однос на бет365.
За данок не знам дека има таму, можеби за таму мора да го стават данокот.

Ако играш сингл мислам дека подобар избор ти се: pinnacle и betmarathon, т.е имаат помалку игри, ама поголеми коефициенти на тие игри што ги нудат во однос на бет365.
За данок не знам дека има таму, можеби за таму мора да го стават данокот.
Маратон ги затворија македонските акаунти, пишав и пред ова и сега пак, 1xBet е моментално најдобра клад во ЕУ, од понуда, до квоти и лимити, брутални се и помина времето кога правеја превари, исплата на скрил за 5 до 10 мин одобруваат само немојте наеднаш некој преголеми суми, брза и лесна регистрација(имаат бонус до 100 еур на прв депозит) и не бараат документи за верификација, баталете ги нашиве срања и рокајте таму.
Линкот - https://ua-1x-bet.com/en/

Маратон ги затворија македонските акаунти, пишав и пред ова и сега пак, 1xBet е моментално најдобра клад во ЕУ, од понуда, до квоти и лимити, брутални се и помина времето кога правеја превари, исплата на скрил за 5 до 10 мин одобруваат само немојте наеднаш некој преголеми суми, брза и лесна регистрација(имаат бонус до 100 еур на прв депозит) и не бараат документи за верификација, баталете ги нашиве срања и рокајте таму.
Линкот - https://ua-1x-bet.com/en/
За бетмаратон знам, ми стигна и мене на маил дека ми го затвораат аканутот и во принцип од тогаш не сум уплатил на стрнаска кладилница.
Ќе ги разгледам овие 1хбет.
Автоматски споено мислење:

П.С кога пробувам да прочитам кои им се правилата за бонусот ми вика:

This website is not available in your country.

За бетмаратон знам, ми стигна и мене на маил дека ми го затвораат аканутот и во принцип од тогаш не сум уплатил на стрнаска кладилница.
Ќе ги разгледам овие 1хбет.
Користи го линкот што го постирав, иначе
Бонусот треба да го свртиш 5 пати на мин 3 утакмици со квота 1.40 (најбитно е првиот пат да фатиш и после имаш простор да го свртиш)
Предноста на кладилницава се големите квоти на фаворити, запази на лајв кога ке загубат во 90% се разликуваат од б365 и се многу повалуе.

Да, бет365 за германците е како нашиве кладилници, на секоја добивка зема данок.

Ajax 3.5 + шутеви во рамки на гол.

Ова го приметив уште сношти, 1.61 коеф за Ајакс 3.5+ ... Штета шо го нема типот за сите утакмици, ќе се комбинираше добар тикет за двата дена.

Еве уште еден добар тип ... Фирмињо 0.5+ шута во рамки на гол, 1.61 коеф. Ако не влезе играчот во игра се смета 1 коеф.

Ова го приметив уште сношти, 1.61 коеф за Ајакс 3.5+ ... Штета шо го нема типот за сите утакмици, ќе се комбинираше добар тикет за двата дена.

Еве уште еден добар тип ... Фирмињо 0.5+ шута во рамки на гол, 1.61 коеф. Ако не влезе играчот во игра се смета 1 коеф.

Мислам дека само за англиските тимови и Премиер Лига нудат вакви игри.

Batka od Germanija tipico ti e bez danok imaat isti koeficienti odprilika kako bet365, so ovoj Stil na igra kako sto igras bi trebalo povekje dobivki na tipico da im zemas :D
Jas na b365 ne se kladam odamna, zamrznat mi e akauntot gi pcuev do 3to koleno :D da im recam sigurno ke mi go aktiviraat pak, ama ne mu igram povekje kaj niv. Samo na betano igram, tamu ima 5% danok ama pak od druga strana koeficientite i ponudata se najaki vo svetot za 5 do 10% pojaki od drugive kladilnici... number 1 kladilnica vo evropa

Немате можност да се регистрирате, ама како турските кладилници нема на свет такви квоти. Сите пореномирани лиги (не само топ 5) им се на 102 маржа.

Batka od Germanija tipico ti e bez danok imaat isti koeficienti odprilika kako bet365, so ovoj Stil na igra kako sto igras bi trebalo povekje dobivki na tipico da im zemas :D
Jas na b365 ne se kladam odamna, zamrznat mi e akauntot gi pcuev do 3to koleno :D da im recam sigurno ke mi go aktiviraat pak, ama ne mu igram povekje kaj niv. Samo na betano igram, tamu ima 5% danok ama pak od druga strana koeficientite i ponudata se najaki vo svetot za 5 do 10% pojaki od drugive kladilnici... number 1 kladilnica vo evropa
Добри се ама никогаш најаки, сега ги проверив и буквално сите коеф за фаворити се помали од 1xbet, понудата им е земена од нив истите натпревари и понуда на типови како нив ги имаат, нема да најдете кладилница со поголеми квоти од 1xbet, едино Pinnacle за некои натпревари ама тие имаат многу мала понуда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom