Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.107
- Поени од реакции
- 18.765
Чекај бе не беше на ГГ1 квота преку 3? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти пробај ја среќата, не ти вика никој да не ја пробаш, веројатноста да погодиш таков тикет со 700+ коеф е многу мала.Добро, ама секако е free зошто да не си ја пробаш среќата си правиш 5 различни тикета со 730 коеф сите по 2 евра уплата.
И плус 100 бесплатни спинови, е сега остварениот профит од нив да го префрлиш на сметката треба 20 пати да го завртеш.
И ништо да не добиеш барем знаеш не си потрошил ни евро.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Чекај бе не беше на ГГ1 квота преку 3?![]()
Харви братот ме вади у 85та
Ајде сега гг3+ ми треба на Вест Хем-Астон Вила, ајде голеада, ајде курви трчајтеееее.
190 евра ми дава кешаут да ги земам ќе имам да комбинирам ЛШ утре ама гомно сум јас нема да ги повлечам, ќе се коцкам на најбезвезалниот тип гг3+. Ќе видиме како ќе почнат првите 20 мин ајде ајде.
Моментално е 4 на бет, гг прво полувреме. Јас чекам гг3+ на цела утакмица.
Да де, ама зборувам за оние 10 евра што ги дадоа како да најдам 3 коефициент.![]()
![]()
Инаку да го ебам тоа ГГ, вчера само Рома ми се усра во животот.
![]()
Море и над 4 коеф ти се тие утакмици, зависно од утакмицата и до 5 стигаат. Подобро одиграј за викендот 1-1 3+ на некои не до толку изразени фаворити. Гледај за кец да е 1-60 или 1.70, автоматски за 1-1 3+ ќе биде над 3.
rece ke pocekas do 20ta minuta, cccc aman be del boj, sea ke broese kesot..Отидов кеш аут сепак, 3та минута Вест Хем пуца за 1-0.![]()
![]()
rece ke pocekas do 20ta minuta, cccc aman be del boj, sea ke broese kesot..
Kolku bese kvota za gg3 plus?Нема лек за мене баце, глеј таму ти спаси се.
Гроб да немам, земјата 13 пати да ме исфрла кога ќе ме закопат.![]()
Kolku bese kvota za gg3 plus?
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk