Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро, ама секако е free зошто да не си ја пробаш среќата си правиш 5 различни тикета со 730 коеф сите по 2 евра уплата.
И плус 100 бесплатни спинови, е сега остварениот профит од нив да го префрлиш на сметката треба 20 пати да го завртеш.
И ништо да не добиеш барем знаеш не си потрошил ни евро.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ти пробај ја среќата, не ти вика никој да не ја пробаш, веројатноста да погодиш таков тикет со 700+ коеф е многу мала.
Не случајно го ставил некој бонусот, сигурно направиле математика и знаат кои се шансите да добиеш под такви услови.
Од друга страна знаат и дека голем дел од тие што ќе направат акаунт, прават и депозит.

Харви братот ме вади у 85та :oleee:

Ајде сега гг3+ ми треба на Вест Хем-Астон Вила, ајде голеада, ајде курви трчајтеееее :vozbud:.

190 евра ми дава кешаут да ги земам ќе имам да комбинирам ЛШ утре ама гомно сум јас нема да ги повлечам, ќе се коцкам на најбезвезалниот тип гг3+. Ќе видиме како ќе почнат првите 20 мин ајде ајде.

Nikogas cashout, isti sum i jas, believe:icon_mrgr:

Моментално е 4 на бет, гг прво полувреме. Јас чекам гг3+ на цела утакмица.

Да де, ама зборувам за оние 10 евра што ги дадоа како да најдам 3 коефициент. :pos: :pos: :pos: Инаку да го ебам тоа ГГ, вчера само Рома ми се усра во животот. :place::place:

Да де, ама зборувам за оние 10 евра што ги дадоа како да најдам 3 коефициент. :pos: :pos: :pos: Инаку да го ебам тоа ГГ, вчера само Рома ми се усра во животот. :place::place:

Море и над 4 коеф ти се тие утакмици, зависно од утакмицата и до 5 стигаат. Подобро одиграј за викендот 1-1 3+ на некои не до толку изразени фаворити. Гледај за кец да е 1-60 или 1.70, автоматски за 1-1 3+ ќе биде над 3.

Море и над 4 коеф ти се тие утакмици, зависно од утакмицата и до 5 стигаат. Подобро одиграј за викендот 1-1 3+ на некои не до толку изразени фаворити. Гледај за кец да е 1-60 или 1.70, автоматски за 1-1 3+ ќе биде над 3.

КЕ видам комрадиве што ке пишат тука, каде тие, таму и јас. :D

Kolku bese kvota za gg3 plus?

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

2 коеф.

Ја чекам сеа 9.5+ шута он таргет. Уште 4 ми фалат колку да не ми е жал до толку шо отидов кеш аут. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom