Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам зошто само се смеете дека Дини барал Кавани да оди на обуки за општеството, по мое такво нешто и треба да постои.
П. С. Оправдано ќе биде ако го казнат ама ако се извини, не очекувајте иста казна како Суарез. Братот до последно беше упорен дека е невин :toe:

Поентата е што споредуаш шампион со непостоечки лик. Без разлика што двајцата се во право, едниот збори од позиција на врв а другиот збори од маало. Не можеш да кажеш дека Клоп нема класа и дека е делудед, тоа ти е само шит ток зошто не е тренер на Челзи, ништо повеќе. Еве, ќе видиме дали и Лампард ќе почне да ги коментира измените и повреди, па да видиме дали и тоа ќе биде зошто Лампард не се понаша ко класа човек и е делудед или едноставно е во право.

Јас не знам каде го гледате „му се испонаша“. После последното интерву се гледа дека овој новинар со тенденција е пуштен кај Клоп, за да го исфорсира истото мислење. Не можам да те натерам да ме сфатиш што зборам, твое си е тоа ама изгледај го интервјуто внимателно и ќе слушнеш, сам не ја почнува дискусијата него е наведен.

Грешката му е што мисли дека може нешто да смени а факт е дека не може. Пак ќе пишам, Мурињо беше гласен па сега е друг, затоа и го советуваше да не се буни затоа што ја нема моќта да направи разлика. Фергусон беше единствен што можеше да направи разлика ама реномето негово е нспоредливо со било кој друг менаџер. Треба да остане Клоп (или Пеп еве) уште 10-15 години, со уште 5-6-7 титули и тогаш ќе можат да им праат шитсторм на ФА, пошто ќе биде интегрирани во лигата и тогаш генерално масата ќе биде „вовововововов у право е вовововово фа педери вововововов“. Генерално земено, според мене, Клоп не напраи ништо лошо на интервјуто освен реакцијата за Милнер, што беше тенденциозна кон БТ. Не кон новинарот, кажа и тоа само кој сака да слушне, пак ќе кажам, не кон новинарот него кон БТ.
Види брат, пристрасан си, џабе ќе дискутирамо, муабет завршуе куде тој дека Апасиев збори од маало, збори од собрание, на говорницу, место, систем и време за такво нешто. Клоп како шампион се курчи на новинара за нешто што е у право на погрешан начин и ствара погрешну слику за себе и циљ за кој се бори, ја не викам дека не е у право, збори за нешто куде што не е ни место, ни инструмент за такво нешто. Ти ме погрешно сфаќаш зашто ја иду контра Клопа и га викам арогантно копиле, што дефакто е, ти се љутиш и доваѓамо до поенту у дискусију куде што ти се осеќаш дека си у право ама идеш на тој дека ја тој што га викам не сам у право и само е напад спрема Клопа затој што доваѓам од противнички табор како фан на Челзи што не е тачно, ја га подржују Клопа и циљ за кој се бори, прв сам да критикују ФА и глупи закони и срамни реакцие ама не га подржују Клопа кд за циљ за кој се бори се понаша како арогантно копиле.
Бија пуштен да га испровоцира, па извини брат ако е Клоп толко глуп да наседне на такву местенку од боранију новинара ондак не му е ни место да се јавно изјаснуе за било какв циљ и борбу, само лошо доприонаса и га намалуе важност за кој се бори.
Гледа га интервју, затој и коментирам, зашто Мурињо на времето кд правеше овакви работе, цела англиска јавност и општо сви га критикуесва дека бендисано ѓубре, не знам што, Челзи уништуев фудбал, реноме ау, а сга Клоп кд га прави исто, ЕЈ БРАТ ОН Е У ПРАВО; КЛОП Е НАСМЕАН УВЕК ПОЗИТИВАН ДЕЧКО ЧИМ Е ОН ОВОЛКО НЕРВОЗАН СИГУРНО Е У ПРАВО. Сас едину разлику што Мурињо, никад ама никад не е покажаја дека га боли цев за јавност, новинари или фанови, пуца из прве, Џанго стил. Ништо не постигна Мурињо, нема ни Клоп иако су тотално у право, идев против капитализам.

А таман почнаа да се спремаат за освојување на титула, лап осум меча бан и нарушено реноме со расисти во тим. Ах бе Утд ... Утд.

Добро брат.
Џабе ќе дискутираме ама пост во кој отвараш дискусија.
Сакаше да се доизјасну зашто ме погрешно разбираш а ичера беше на работу или прекичера кд ми пиша и ме мрзеше од телефон да ти пишују есеј :D

Не знам зошто само се смеете дека Дини барал Кавани да оди на обуки за општеството, по мое такво нешто и треба да постои.
П. С. Оправдано ќе биде ако го казнат ама ако се извини, не очекувајте иста казна како Суарез. Братот до последно беше упорен дека е невин :toe:

Суарез не се извини зошто доби поддршка од клубот, Кавани нема да добие и не треба, ко што ме требаше да ддобие ни Суарез.

Разликата е што тогаш Суарез беше прва виолина во клубот, најјак играч у лига кој тежнее да си оди. Ако не го заштитиш, одма го губиш. Јунајтед нема да гради иднина над Кавани и може да си дозволи да не застане позади него во целост, него да го образува, нешто што и Дини збори.

Нека се извини, зошто ма јавноста тоа и е битно и нема потреба според мене да добие казна, зошто како ни Суарез, не мислеле ништо лошо, едноставно тој израз го користат.

Кај нас "педер" е израз кој се користи, мада да му кажеш на некој во Скандинавија fag ваљда ќе одговараш кривично, не знам.

Некаде прочитав дека ликот му е роднина или близок пријател на Кавани, така да не ќе да е со расистичка намера.Во секој случај, заслужено ќе добие казна и би требало да се едуцира, зошто нели не толерираме нечии планински стандарди и планински нормалности, исто ко што не ги толерираме брачата со нивните планински испади.

Глупост и тој и тој, жалосно е ФА сас коју ургенцију и ажурност ќе реагира за овакви баналности, док Клоп крокодилски слузе ќе исплаче дека ќе остане без играчи и ништо не правив, ѓубриња.:свиркам:

А таман почнаа да се спремаат за освојување на титула, лап осум меча бан и нарушено реноме со расисти во тим. Ах бе Утд ... Утд.

Нема еден нормален кој очекува вакво нешто.Купче некое можда, титула мало сутра премногу сме one-man team и сакати на некои позиции за да се надеваме на такво нешто.

Суарез не се извини зошто доби поддршка од клубот, Кавани нема да добие и не треба, ко што ме требаше да ддобие ни Суарез.

Разликата е што тогаш Суарез беше прва виолина во клубот, најјак играч у лига кој тежнее да си оди. Ако не го заштитиш, одма го губиш. Јунајтед нема да гради иднина над Кавани и може да си дозволи да не застане позади него во целост, него да го образува, нешто што и Дини збори.

Нека се извини, зошто ма јавноста тоа и е битно и нема потреба според мене да добие казна, зошто како ни Суарез, не мислеле ништо лошо, едноставно тој израз го користат.

Кај нас "педер" е израз кој се користи, мада да му кажеш на некој во Скандинавија fag ваљда ќе одговараш кривично, не знам.
Пејо во 2010 и Руни беше прва виолина во Јунајтед па кога пцуеше на камери никој не носеше маици со негов лик и си доби 3 меча казна. Не држи вода барем според мене причината зошто го поддржале во моментот.
Да признаеше вина сместа, немаше да отсуствува толку колку што отсуствуваше штом веќе беше на судење.

Инаку тоа со вклопување во општеството се учи додека го учиш јазикот - ја учиш и културата. Кога можев јас да учам празникон три светци кога е и какво значење има, може и тие да одвојат неколку саата да видат што се смета за невкусно во земјата во која што се селат.

Добар обид за релативизација, секоја чест (y) Демек да беше најјачи и најбитен во лига Кавани, Јунајтед ќе го поддржеше само за да не се наљути.Срамота е вакви филмови да продаваш поготово зошто ти постираше @ziak92 погоре кој бил муабетот меѓу Евра и Суарез и се гледа од авион дека Суарез со намера си го прави своето.

Еве да не се праиш на 3 и пол, прочитај пак.

1606745919578.png
Автоматски споено мислење:

Глупост и тој и тој, жалосно е ФА сас коју ургенцију и ажурност ќе реагира за овакви баналности, док Клоп крокодилски слузе ќе исплаче дека ќе остане без играчи и ништо не правив, ѓубриња.:свиркам:

Богами стварно жалосно е што онаква непрофесионалност да не се казни, му се ссна на новинарон ни крив ни дужен ко демек он му го направи распоредот за цела сезона, му ги повреди играчите или он му ги одбираше играчите едни исти цело време.
Мурињо да напраеше така, црн печат ќе добиеше.

Нема еден нормален кој очекува вакво нешто.Купче некое можда, титула мало сутра премногу сме one-man team и сакати на некои позиции за да се надеваме на такво нешто.

Јунајтед со победа на заостанатата утакмица е на два поени од прво место. :D

Јас вака за навивачи од ист тим не

Пејо во 2010 и Руни беше прва виолина во Јунајтед па кога пцуеше на камери никој не носеше маици со негов лик и си доби 3 меча казна. Не држи вода барем според мене причината зошто го поддржале во моментот.
Да признаеше вина сместа, немаше да отсуствува толку колку што отсуствуваше штом веќе беше на судење.

Инаку тоа со вклопување во општеството се учи додека го учиш јазикот - ја учиш и културата. Кога можев јас да учам празникон три светци кога е и какво значење има, може и тие да одвојат неколку саата да видат што се смета за невкусно во земјата во која што се селат.

Фрос, Руни и Суарез не се исто за ПЛ, никогаш нема ни да бидат.
Можат и треба да научат кога веќе доаѓаат во друга држава односно мира да научат за културата и при тоа начинот на изразување и што може да биде погрешно.
Автоматски споено мислење:

И не, од оваа гледна точка не го оправдувам потегот на клубот.

Јас вака за навивачи од ист тим не

Констатација на факт, ништо посебно ни страшно.Го прати клубот редовно, знае како стојат работите.Претпоставувам дека пробува да долови дека не сме толку ужасни ко што се прикажува, покрај сите бруки сезонава како поразите од Палас, Тотнам и Арсенал.

Јаката енглеска лига....
Дедо Кавани растура со аматериве од премиер...:kafence:
Еден натпревар и одма растурал :ROFLMAO:
Не дека нема да растура, секако е одличен, искусен напаѓач. Ама полека.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom