Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Победа на Лестер утре и ете ти тројка на прво место

Ако ова беше досадно тогаш спремете за наредна недела Мурињо против Артета, ќе сакате да умрете.
Ќе биде поинтересна 99%, занима ме кој ќе превземе иницијатива и ќе проба да напаѓа XD

Од тоа што имам видено досега, Вернер е агресивен шпиц и има страшна способност да ги растргне дефанзивците кога трча со топка. Вака кога ќе добие топка, ја шири играта лево и не пружа никаква опасност.

За дефанзивата мислам дека на Чилвел му треба испомош, не му е најсилна страна.

Ми се чини дека не може Вернер да се снајде меѓу тешкаши штопери кои клоцаат + угушен е централно и нема простор за маневар, затоа ми се чини е повлечен лево.

Ваљда вака играа пошто чекаат Пулишиќ да се врати и да е фит за у стартна постава. Тогаш ќе се убаци наместо Абрахам, а Вернер ќе иде шпиц.

Клоп е човек со мадина да зборува и да прави дела секогаш кога смета дека тоа што се случува не е правилно.
Минатата зима кога требаше да има пауза и му лупнаа натпревар во куп му се изнасмеа во фазон позз кис4е ние сме на одмор.

нема врска плачењето со мадиња
ке збори додека го толерираат од ФА а убедливо до сега највише кредити има

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јунајтед со победа на заостанатата утакмица е на два поени од прво место. :D
Аа нема што, јака ствар! Пред две кола овој Сотон што го тепавме денеска беше прв, па ти види колку е тоа јако во оваа ситуација :D
Најдобро оваа година на лотарија да го извлечат првакот, па да си играат без стресови, потутурутка сезона здравје!

Ќе биде поинтересна 99%, занима ме кој ќе превземе иницијатива и ќе проба да напаѓа XD
Мурињо ќе паркира автобус како секад, а Артета ќе пробува со дупли бекови да пробие, ама на крај се ќе се сведи на милион центаршутеви и ниеден удар на гол.

Чилвел е double jeopardy. Ем премногу напаѓачки ориентиран, ем позиционирањето му е сомнително кога мора да брани. Лани секоја посаглам екипа го таргетираше, нешто ко Шо лани кај нас.

Морам да не се согласам. За лани и јас и ти паметам дека го коментиравме ова во неколку наврати. Во вториот дел од сезоната не само што беше лош позади, туку и напред затаи.

Сезонава не е случај, на мое изненадување. И против Јунајтед и против Севиља беше многу добар. Дури и на оваа против Тотенхем си беше на ниво. Освен на почеток два напади што навалија Орие и Ндомбеле од таа страна.

Ако ова беше досадно тогаш спремете за наредна недела Мурињо против Артета, ќе сакате да умрете.
Ја па баш напротив очекувам ептен голови на таа утакмица

Морам да не се согласам. За лани и јас и ти паметам дека го коментиравме ова во неколку наврати. Во вториот дел од сезоната не само што беше лош позади, туку и напред затаи.

Сезонава не е случај, на мое изненадување. И против Јунајтед и против Севиља беше многу добар. Дури и на оваа против Тотенхем си беше на ниво. Освен на почеток два напади што навалија Орие и Ндомбеле од таа страна.

Фала богу дека ќе игра добро против Јунајтед, коа последно десно крило у Јунајтед што играло и имало малце квалитет е Луис Нани.Не дека го оспорувам перформансот на Чилвел, да се разбереме.
Автоматски споено мислење:

нема врска плачењето со мадиња
ке збори додека го толерираат од ФА а убедливо до сега највише кредити има

Sent from my iPhone using Tapatalk

Му се смеевме на Мурињо пред 2 3 години кога плачеше дека Пеп и Клоп имаат привилегии од медиумите, ама прав е.

Да му се ставеше Мурињо онака на новинар и тоа 2 пати, црн печат ќе добиеше + јавна виктимизација + тужба од Хелсиншки Комитет за човекови права за ширење говор на омраза и вербалнпо насилство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom