- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 7.858
Добро бекчево Тимо, штета што го извадија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе биде поинтересна 99%, занима ме кој ќе превземе иницијатива и ќе проба да напаѓа XDАко ова беше досадно тогаш спремете за наредна недела Мурињо против Артета, ќе сакате да умрете.
Од тоа што имам видено досега, Вернер е агресивен шпиц и има страшна способност да ги растргне дефанзивците кога трча со топка. Вака кога ќе добие топка, ја шири играта лево и не пружа никаква опасност.
За дефанзивата мислам дека на Чилвел му треба испомош, не му е најсилна страна.
Клоп е човек со мадина да зборува и да прави дела секогаш кога смета дека тоа што се случува не е правилно.
Минатата зима кога требаше да има пауза и му лупнаа натпревар во куп му се изнасмеа во фазон позз кис4е ние сме на одмор.
Аа нема што, јака ствар! Пред две кола овој Сотон што го тепавме денеска беше прв, па ти види колку е тоа јако во оваа ситуацијаЈунајтед со победа на заостанатата утакмица е на два поени од прво место.![]()
Мурињо ќе паркира автобус како секад, а Артета ќе пробува со дупли бекови да пробие, ама на крај се ќе се сведи на милион центаршутеви и ниеден удар на гол.Ќе биде поинтересна 99%, занима ме кој ќе превземе иницијатива и ќе проба да напаѓа XD
Чилвел е double jeopardy. Ем премногу напаѓачки ориентиран, ем позиционирањето му е сомнително кога мора да брани. Лани секоја посаглам екипа го таргетираше, нешто ко Шо лани кај нас.
Ја па баш напротив очекувам ептен голови на таа утакмицаАко ова беше досадно тогаш спремете за наредна недела Мурињо против Артета, ќе сакате да умрете.
Морам да не се согласам. За лани и јас и ти паметам дека го коментиравме ова во неколку наврати. Во вториот дел од сезоната не само што беше лош позади, туку и напред затаи.
Сезонава не е случај, на мое изненадување. И против Јунајтед и против Севиља беше многу добар. Дури и на оваа против Тотенхем си беше на ниво. Освен на почеток два напади што навалија Орие и Ндомбеле од таа страна.
нема врска плачењето со мадиња
ке збори додека го толерираат од ФА а убедливо до сега највише кредити има
Sent from my iPhone using Tapatalk
Srekja i vie da pomirisate na kratko kako e da se bide na vrvot..Јунајтед со победа на заостанатата утакмица е на два поени од прво место.![]()