Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Вистина многу мизерни Фаланга, цело време сликаат на фб гледам, фантомки, тетоважи, на огради свртени со грб, рекламираат нешто патики незнам шо и на крај го попушија...

А најјакото е пази, после утакмица сликаат бакла и околу бакла сите со стапови и пишале:
-Чувари на градот :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Какви чувари бе, треба таму телекабел да ви сечи интернетот на сите во Штип, мислиш Гробари југ у најбољи дана су они :pos::pos::pos:

Три пати го гледав видеото, од она шо можам да заклучам е:
-Прво, сите во прв ред фантомки, пластики за бајраци незнам шо, некој му СУГЕРИРА, му кажува дека зад нив има друга навивачка група, овие 2 минути се гледаат како мулиња сите, а овие од назад со песна му идат, па очигледно се Лозари, сигурно тоа тој Нигериецот кандидат за градоначалник не прави мини митинг :pos:
-Второ, никој ништо не прај, арно пиша некој погоре, па од еуфорија треба да се пушти цела група, плус ти идат во ТВОЈ ГРАД, домашен терен имаш, полиција нула, па макар и ќотек си добил.
-Трето, точно е дека се разбегуваат на почеток Фаланга, тие со бајраците, ударниот транс и други, околу 10-20 од старт избегаја, се гледа дека се помали дечки, 13-16 години,али кога си дошол со група или џа или бу е работата, затоа треба селектирање според возраста, небитно во моментот.....
- Четврто, Лозари доаѓаат на само 15-20 метри до нив, тргнуваат неколку од Фаланга, тој шо тргна прв убо се гледа дека го попи салам, паднат на земја и го газат и летаат уште неколку шамари и бакли и тоа е тоа од се.
- Петто, идат 2 џандари, и тие два џандари успеаа да раздвојат две групи од 40-50 членови :pos::pos:

Сума сумарум:
-Ебати тифо сцената, можеа да се изгазат од ќотек, топ шанса, ниту полиција ниту ништо, се повлекоја групите, сепак после долго заспаната тифо сцена и ова беше интересно :D
-Според мене победа на Лозари, ниту најавено гостување ниту ништо, во нивни град лагано одење до стадион, малку бокс за домаќините и то е то, не дека беше некоја тепачка за толку фама шо се крена, ама делуваа подобро организирано Лозари во пресметката.

Комедија се овие шо постираат "Чувари на градот" мочам од смеа, па посериозна група да му дојди на овие, од патики ќе ги извади....
Барем утакмицата да ја добиеја, вака и тепани и ебани :pos::pos::pos:

п.с. Фаланга по трет пат го прогласувам за умрено.

-Според мене победа на Лозари, ниту најавено гостување ниту ништо, во нивни град лагано одење до стадион, малку бокс за домаќините и то е то, не дека беше некоја тепачка за толку фама шо се крена, ама делуваа подобро организирано Лозари во пресметката.

Демек најавено било доаѓањето, како одмазда за претепувањето на Лозар во интернатот во Штип, минатата година од страна на поголем број членови на Фаланга.

Последно уредено:
Ништо посебно ни Лозари, во таа линија како идеше требаше да ги газат.

Фаланга :LOL: па не треба ни да пишуваме за тие умрени.

Балисти во координација со општина Тетово за оваа денеска?

Перфектна можност за либералното граџанство и нво говнарите,да свртат малце внимание од другите глупости во државата па да се фокусираат тотално на вкупно 500 навивачи во државата,и да кажуваат дека тие се проблемот.Ради бакљата ќе го јадат и тоа рандом 20 души ќе им пишат казни, и 3 условно ќе ги осудат.Нема заебанција ова држава е,не е заебанција.

За 1 кривична и 3 прекршочни промашив

Шо ви текна вас вака после долгогодишна зима?Дојде празникот на црното орле и се запалија 20 бакли,пак во политичка конотација.Не сте вие навивачи,обични партиски полтрони,то е факт шо ке си го носите цел живот.
ovie komenti "partiski" i drugi "fakti" od luge kao tebe i posle zhivotot bi gi nosel i gajle nemamo, bidejki komentite ti se vo nekoj text document, i samo copy paste gi napraesh.
Автоматски споено мислење:

Ballisti odamna nemaat koordinacija so Opshtina. Vo nekoi momenti im se sprotistavaat na lugeto vo opshtina i uopshto vo DUI.

Kako shto e klubot nema vrska so nekoja partija, isto Ballisti mnogu godini nemaat nishto so nitu edna partija.

ovie komenti "partiski" i drugi "fakti" od luge kao tebe i posle zhivotot bi gi nosel i gajle nemamo, bidejki komentite ti se vo nekoj text document, i samo copy paste gi napraesh.

Ballisti odamna nemaat koordinacija so Opshtina. Vo nekoi momenti im se sprotistavaat na lugeto vo opshtina i uopshto vo DUI.

Kako shto e klubot nema vrska so nekoja partija, isto Ballisti mnogu godini nemaat nishto so nitu edna partija.
А значи признаваш дека имале?

Text document,microsoft word,notepad,adobe acrobat itn.

Ништо посебно ни Лозари, во таа линија како идеше требаше да ги газат.

Фаланга :LOL: па не треба ни да пишуваме за тие умрени.

Nema nisto kordinirano so opstina , se bese organizirano od strana na grupata

fallai aj gitlla sea, ne znaesh ti nishto za Ballisti ti za da davazh nekoj komentar
Неписмено козарче убо ве знам,твое е дали ќе ја прифатиш вистината.2/3 години без никаква активност освен за национални празници или некои партиски собири не ве прат група,крај на дискусија.

Неписмено козарче убо ве знам,твое е дали ќе ја прифатиш вистината.2/3 години без никаква активност освен за национални празници или некои партиски собири не ве прат група,крај на дискусија.
Koj k*r si ti so ni kazues koj i so sme mie,kako prvo u sekoa navivacka grupa imas individualci so se zanimavaa so partii a ako tie muabetot za slika so alia pred 10godini toa bese cisto kasiranje od strana na individualci so bile 5-6pati na stadion,kolku tolku ga znam amaterskava prikazna so se izigra na nas grb isto i posledici vo grupata toi period,od toa vreme 2-3 generacii projdoa.plus mesas navivacka grupa so partia cii grad vo izbori odlucuvaat tia malku makedonski glasovi na za koj ke pobedi tolku sto e partiski podelen gradov a ti mi kazuvas gacki ovde,niedna albanska navivacka grupa vo Mk ne ja podrza kosovo osven Ballistite ako si malu pameten lesno tie da svatis deka ova bese turanje k*rot na site.no pak ti si znaes tvoe pravo e da jades moe pravo e da branim .koj e upaten u ivie raboti znae

2/3godini ne nemalo aloo ti svesenlisi,nejcem da pocenim niedna navivacka grupa raka na srce gore dole tuka sme site no so imamo napraeno gostuvanja poslednive 6-7 godini vie za 30godini ne ste uspeale.nema potreba da se palis ova ja so go kazav e realnosta ili vidisi sam na youtube, ke ti bide se jasno.

ti ne znaesh nishto... ama bash nishto!

А значи признаваш дека имале?
ke mi odgovarash koja e taa grupa shto ne e povrzano so partija ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom