Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се додека се понашаш како Гвујо, кој од Будимпешта одвреме навреме поставува прашања, не заслужуваш озбилен третман! Демек ја у егзил, чекам правда? Нормален разговор и одговори, кои се однесуваат за фанклуб МУ, само таму!
П.С. Бруно е лидер, без лидерски статус!
Mnogu si plitok vo razmisluvanjeto. Ne mi spomnuvaj fan klub, dodeka ne se otarasa bejbi fejs, tamu ne me gledate..ok? Tri izgubeni polu finalinja e debakal za mene. Mu trebase 2 meseci da go napravi sostavot fit.
Iskusno moite prasanja gi izbegnuvas nekolku meseci, sega mi izigravas majka Tereza, a?
Ne me citiraj drug pat bes fakti.

И сеа шо праеме бе? Не вреди да се објаснуваме... тоа преска беше пенал сега ова не е? Хехе.

И сеа шо праеме бе? Не вреди да се објаснуваме... тоа преска беше пенал сега ова не е? Хехе.
Да почекаме, на Јунајтед им беше досуден вака пенал откако заврши мечот, можеби сега за 5 мин кога ќе досуди полувреме ќе отиде судијата да провери све што утнал? :toe:

Да почекаме, на Јунајтед им беше досуден вака пенал откако заврши мечот, можеби сега за 5 мин кога ќе досуди полувреме ќе отиде судијата да провери све што утнал? :toe:
Boli, a? Pet minuti otkako zavrsi natprevarot mu sudat penal na Junajted, toa na nikoj drug klub nema da se desi.

Not arogant, just better.

Liverpulci namalete so placenjeto, glupo e.
Ne placam... pogotovo ne sezonava poso ke bide sve potkini-navrzi... ne e ni toa rabotata deka navodno nie liverpulci placeme, rabotata e ocajnoto sudenje... znaci neka se dogovorat za eden kriterium i za toa sto e penal... znaci ne moze vo edna situacija ova da e penal vo druga da ne e. Kako da ti objasnam? Utre ke mu se desi i na UTD recimo Shaw da igra so raka na isti vakov nacin i ke bide dosuden penal... dali ke does ti tuka i ke reces - kako moze ova da e penal? Kazi iskreno? So treba jas ili nekoj drug da recam - XEXE Utd plackovci?
Kazav preska ne znaat sto e penal,a sto ne e... ne se sigurni vise ni samite. Ne moze edna situacija da go racunaat kako "prirodna" polozba vo drug vekje da bide kao ne e i da se sudi penal.

Ne placam... pogotovo ne sezonava poso ke bide sve potkini-navrzi... ne e ni toa rabotata deka navodno nie liverpulci placeme, rabotata e ocajnoto sudenje... znaci neka se dogovorat za eden kriterium i za toa sto e penal... znaci ne moze vo edna situacija ova da e penal vo druga da ne e. Kako da ti objasnam? Utre ke mu se desi i na UTD recimo Shaw da igra so raka na isti vakov nacin i ke bide dosuden penal... dali ke does ti tuka i ke reces - kako moze ova da e penal? Kazi iskreno? So treba jas ili nekoj drug da recam - XEXE Utd plackovci?
Kazav preska ne znaat sto e penal,a sto ne e... ne se sigurni vise ni samite. Ne moze edna situacija da go racunaat kako "prirodna" polozba vo drug vekje da bide kao ne e i da se sudi penal.
Iskreno ne ste navinkati vakvi penali da vi sudat vo poslednite tri godini, zatoa vi e cudno.
Mane i Salah vakvi penali od sala dobivaa, pa tuka ne se spomnuvaa.

Neznam zosto Mancester go mesas vo muabetot, nema dodirna tocka.

Vie 2 tituli osvoivte vo posledno vreme i mislete deka ste bog i batina. Ne. Vie imate samo dobro vreme koe proagja poleka, a sporedbite so Alex ili Pep vi se vrv!

Namalete si gi ocekuvanjata i se kje bide ok.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom