- Член од
- 3 јуни 2016
- Мислења
- 369
- Поени од реакции
- 642
Tocno od A do Z или од А до Ш. Секоја чест али очекувај бан5 години мрзиш све освен грее-алките твој.Толку не ли ти здосади?Па уште од 3 профили плукаш по сите брендови јапонски.Народ се опамети и си купува докажани производи,а ти им кршиш лезето.Еднаш не си напишал некому со здравје да се служи.Ја отру темава со твојте греалки што ги има во Пакистан,Индиа,Македонија и Србија.Во еу несмеат ни да транзитираат.Дефрости на 40 минути,модулација минимум 700-800,да не збороме што работат онн-оф.На новиве што ставаат слики од потрошувачка им се понашаш како кадија,ваков мерач,онаков мерач,ај сликај ај снимај ај ова ај она само да не признаеш туѓ квалитет.Кога неможеш да се красиш со своето-плукај по другото.На форумот никој повеќе не бара совет за твојте клими све ради тебе.Те знаат ли од фирма какви глупости правиш.
Јави се сега нека ме банираат како флегмата.
Автоматски споено мислење:
Ако има прекршување на цевката одма да се смени, ама само ако има на цевката а изолацијата нема везе тоа е сунѓер, инаку ако имаш должина на цевка мин2м, монтажава ти е ОК, не гледам нешто страшно. Бучава е дискутабилна работа од каде иде (зид, клима, цевки, мотор, вентилатор, улица дупка незатворена, вибраци итн итн...). Звукот е многу сензитивна работа, од искуство клима ако има проблем и бучи тоа се слуша на километри. Во секој случај провери си од таму каде што си ја купил.Уффф... е вакво нешто не сум видел! Ај што се направиле ци**** и ти украле метро бакар,туку што у ствари и сакале да постигнат со свиков нагоре?!? Замка за уље дефинитивно не е!
А според тоа дека е Тошиба,дефинитивно не треба да брчи и да се слуша така јако!
Јас се предавам! Монтери и сервиси нека бараат чаре...
Прегледај го приврзокот 276080
Не се гледа убаво,ама може и да е прекршена цефката!! Ако е тоа завршиле баш убава работа!