Трибиани
Ванда Вештерката
- Член од
- 21 јули 2018
- Мислења
- 3.753
- Поени од реакции
- 8.846
Добро сеа тоа што си седел со судии после утакмица што сте суделе у некое село не му дава некоја посебна тежина на мислењево твое, кое што е погрешно.
А и не си компетентен да коментираш за судии после бламот дека Емил Божиновски кажал дека Хил Манзано е најдобар судија у свет.
Друга работа, не може да му се верува на судија кој вика ФАЛ место фаул.
Трета работа, немаше фаќање и давење од Видал.
Четврто немаше фаул.
Петто, при вар сехехехехехекако дека некој ќе ти поклонува гол пошто било брзо после пеналот на Торино.
Шесто, сетило. хехе
Седмо, небо од Тамара и Врчак.
Осмо за, Тошо од к-15 коа објаснува доека е на базен.
Девето, не замарај, не е фаул.
Автоматски споено мислење:
Не е фаул не се бламирајте и двајцата. Коа видов што пишал Џони специјално враќав програма назад и не глеам ја тука давење.
Џони ти ќе побараш фаул ама судија нема да ти свирне фаул за вакво нешто.
Тоа што Ринкон се занесува и пафта со лактите и после се лупа сам у Видал и паѓа, не го праи контактот фаул и давење со две раце.
Тоа ти е класика Џони, ќе се фати за некоја ситница и ќе глуми објективен демек он е најреален за Интер, најреално и објективно гледа на ситуациите.
Глупости.
1. Сигурно сме покомпетитивни од твојата експертиза + Емил е во судиската комисија во УЕФА...сигурно ти,оби и пар фиромски експерти во кајгана форумот не знаете повеќе од него.
2. Како сакам ќе го пишам и викам...да фал ми е полесно да го напишам ,и битна е поентата а не како го пиши чоек.
3. Имаше фаќање од позади..никогаш немаше да ја земи топката ако не го фатеше онака..чист ФАЛ.
4. Имаше ФАЛ
5. ВАР се има повеќе пати избламирано,ете за Јувентус гледавме лани како му поклонуваа се и сешто..зборувајми за тоа дека нема да се бламираат
6.Седумсто
7.+ Адријан Гаџа Брилијантин
8....ова е резервирано за бламот на Барселона во август хехе
9. Не замарам ама фал беше сине.
10. Не сум ич задоволен од играта ....и очигледно не бива играч од Сенси..денес ни на клупа не беше
11. Јас не кажвам дали сум реален или објективен, туку си пишав мое мислење...денес требаше да изгубиме да му ги чукнат клоците на периката све да му ебам
Не мора и ние да се прајме ненормални ако другите се прават...со Парма бевме оштетени,сега ни поможија....не смее при ВАР вакви работи да има.Абе нне ми се прави поштен. Од Перо со Парма не беше? Па гледам се искинаа другиве членови во Сериа А пишување дека сме оштетени.
Да ми јадиш ти менеDaj be nekoj neka go banira ovoj od fan klubov ke mu ebam toa bitolcanecot ke mu ebam sudija bil ova bil ona bil, zemal so edna raka pisuva so druga dudla juventaski mali zakrzlaveni kurinja.
So onoj saasko od fan klub milan da gi pustis negde sami da si prdat na kurovi, a pa preku kur.
Ja pa moderator sum vikam daj nekoj neka go banira ovoj, i ja da si ebam mater.
И ти да ми јадишAma ne e sigurno.