Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Добро сеа тоа што си седел со судии после утакмица што сте суделе у некое село не му дава некоја посебна тежина на мислењево твое, кое што е погрешно.
А и не си компетентен да коментираш за судии после бламот дека Емил Божиновски кажал дека Хил Манзано е најдобар судија у свет.

Друга работа, не може да му се верува на судија кој вика ФАЛ место фаул.
Трета работа, немаше фаќање и давење од Видал.
Четврто немаше фаул.
Петто, при вар сехехехехехекако дека некој ќе ти поклонува гол пошто било брзо после пеналот на Торино.
Шесто, сетило. хехе
Седмо, небо од Тамара и Врчак.
Осмо за, Тошо од к-15 коа објаснува доека е на базен.
Девето, не замарај, не е фаул.
Автоматски споено мислење:

Не е фаул не се бламирајте и двајцата. Коа видов што пишал Џони специјално враќав програма назад и не глеам ја тука давење.

Џони ти ќе побараш фаул ама судија нема да ти свирне фаул за вакво нешто.

Тоа што Ринкон се занесува и пафта со лактите и после се лупа сам у Видал и паѓа, не го праи контактот фаул и давење со две раце.

Тоа ти е класика Џони, ќе се фати за некоја ситница и ќе глуми објективен демек он е најреален за Интер, најреално и објективно гледа на ситуациите.
Глупости.

1. Сигурно сме покомпетитивни од твојата експертиза + Емил е во судиската комисија во УЕФА...сигурно ти,оби и пар фиромски експерти во кајгана форумот не знаете повеќе од него.
2. Како сакам ќе го пишам и викам...да фал ми е полесно да го напишам ,и битна е поентата а не како го пиши чоек.
3. Имаше фаќање од позади..никогаш немаше да ја земи топката ако не го фатеше онака..чист ФАЛ.
4. Имаше ФАЛ
5. ВАР се има повеќе пати избламирано,ете за Јувентус гледавме лани како му поклонуваа се и сешто..зборувајми за тоа дека нема да се бламираат
6.Седумсто
7.+ Адријан Гаџа Брилијантин
8....ова е резервирано за бламот на Барселона во август хехе
9. Не замарам ама фал беше сине.
10. Не сум ич задоволен од играта ....и очигледно не бива играч од Сенси..денес ни на клупа не беше
11. Јас не кажвам дали сум реален или објективен, туку си пишав мое мислење...денес требаше да изгубиме да му ги чукнат клоците на периката све да му ебам

Абе нне ми се прави поштен. Од Перо со Парма не беше? Па гледам се искинаа другиве членови во Сериа А пишување дека сме оштетени.
Не мора и ние да се прајме ненормални ако другите се прават...со Парма бевме оштетени,сега ни поможија....не смее при ВАР вакви работи да има.

Daj be nekoj neka go banira ovoj od fan klubov ke mu ebam toa bitolcanecot ke mu ebam sudija bil ova bil ona bil, zemal so edna raka pisuva so druga dudla juventaski mali zakrzlaveni kurinja.
So onoj saasko od fan klub milan da gi pustis negde sami da si prdat na kurovi, a pa preku kur.
Ja pa moderator sum vikam daj nekoj neka go banira ovoj, i ja da si ebam mater.
Да ми јадиш ти мене

И ти да ми јадиш

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Еве, на Наполи-Милан пред некоја минута само шо свирнаа сличен фаул на Кеси како оној на Видал.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.792
Поени од реакции
115.759
Како сум се изнервирал денес аууууууууууу, коса ќе ми обеле од овие глупаци жими се. Добро што беше она до 65та минута? Леле таков рак немам одамна гледано, а веќе година дена играме очајно... Гарантирам со глава да не примевме гол за 0-2 првата измена ќе беше во 75-та Лаутаро-Алексис, штопер за штопер и бек за бек. Вака мораше ол ин да оди глупаков со лепена коса, среќа за него му се исплатеше тоа и сеа за сеа си го зачува тренерското место кое не го заслужува воопшто, мрша, смрдеж. И на 2-2 праи 2 измени, штопер за штопер и бек за бек, неверојатно нешто жими се, со базука би го гаѓал од што е инает и глупак.

Интересен среден ред на Интер кој не постои на мапата, Барела трча насекаде и рине по терен од што е борбен, Видал сегде се пика, со сите се тепа и со сите влага у дуел, Гаљардини не постои на мапата како и увек. Дамброзио интересен играч, играч наречен бетон прв состав па макар во тим ги имаме Рамос, ВВД, Тери, Видиќ и Фердинанд, КОРЕНОТ НЕПИСМЕН ДА МУ ГО ЕБАМ, ќе го убијам еден ден жими дете неродено ви кажувам. Офанзивно глуп играч, приватен глупак што би рекол еден интернет трол. Мајката да ви ја ебам на сите до еден морони едни на чело со тоа умреното на клупа. Конте мрш од Интер да не те гледам.

Едит: Глејте кој играч денес влезе пред Ериксен.

Последно уредено:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.543
Едит: Глејте кој играч денес влезе пред Ериксен.
Ериксен е избркан, не знам што се замарате повеќе. Типична ситуација кога носат играч кој тренерот не го сака, па овој им вика: океј, ќе видите со кого си имате работа. Лесно е и да го обвиниме Ериксен дека не се залагал, не трчал, и се тоа, ама најверојатно и нему му беше јасно за месец-два и реши да си оди, што е многу паметен потег. Инаку ќе трча како луд, ќе се докажува, ќе изгуби 2-3 години и ќе ја заврши кариерата. Нека си оди и нека спаси што може да се спаси.

Сакав да имавме тренер кој ќе градеше игра врз играчи како Ериксен и кој ќе носеше играчи од типот на Тонали, ама го добивме овој копачов.

Најнголан цар, се уште мамурен од пијанчењето предходната вечер, дава се од себе да не го забележат :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ромелу Лукаку Болинголи Менама, 60 утакмици за Интер, 43 гола.
43 утакмици у Серија А, 30 гола. 7/7 сезонава.
In the era in which three points have been earned per victory, only two players have reached 30 goals with the Nerazzurri as quickly (Ronaldo in 41 games, Vieri in 43)

Слабиот играч според сите од Манчестер и поголемиот дел од фан базата на Интер меѓу кои се наоѓа и копилето кое се крие позади овој никнејм а блампертизите му датираат некаде средината на јули 2019та година. Среќа брзо беше угушено и ставено во заборав тоа негово днопертско излагање на темата Лукаку како појава во модерниот фудбал.

Бог.

Многу кул лик, позитивен, смешен, се надевам ќе остане тука многу години. Реал не замарај купувај си сомнителни бразилци. Баерн и ти не замарај, купи од Борусија нешто. Англија више никад нема да го видите големиот Ром.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Ромелу Лукаку Болинголи Менама, 60 утакмици за Интер, 43 гола.
43 утакмици у Серија А, 30 гола. 7/7 сезонава.
In the era in which three points have been earned per victory, only two players have reached 30 goals with the Nerazzurri as quickly (Ronaldo in 41 games, Vieri in 43)

Слабиот играч според сите од Манчестер и поголемиот дел од фан базата на Интер меѓу кои се наоѓа и копилето кое се крие позади овој никнејм а блампертизите му датираат некаде средината на јули 2019та година. Среќа брзо беше угушено и ставено во заборав тоа негово днопертско излагање на темата Лукаку како појава во модерниот фудбал.

Бог.

Многу кул лик, позитивен, смешен, се надевам ќе остане тука многу години. Реал не замарај купувај си сомнителни бразилци. Баерн и ти не замарај, купи од Борусија нешто. Англија више никад нема да го видите големиот Ром.

Абе сеа и ти, Манчестеровци викаа дека не бил лош ко за Интер, онака солиден играч ама не како за големиот великан од островото... Владимир беше најгласен, имаше некои прогнози со по 10-12 гола у сезона, ама нешто не го гледам на форумов во последно време...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јас го хејтав кога беше во Јунајтед, велев дека е на ниво на Бентеке...бев скептик кога дојде во Интер не поради него туку поради тоа што Икарди ми беше омилен играч и напаѓач......за чоекот страшно да не издемантира сите и да заборавиме на Икарди преку ноќ...вистински професионалец,права машина е Лукаку...можеби не е технички најнадарен ама е физички монструм.....веднаш се чуствува импакт кога игра.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.792
Поени од реакции
115.759
Заборавив да пишам вчера, едно огромно благодарам до господинот Ансалди што не го прослави неверојатниот еврогол што го постигна од пенал, навистина ми значеше тоа како долгогодишен фан на Интер.

Да му ебам се најмило помаранџесто јас на него.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.153
Заборавив да пишам вчера, едно огромно благодарам до господинот Ансалди што не го прослави неверојатниот еврогол што го постигна од пенал, навистина ми значеше тоа како долгогодишен фан на Интер.

Да му ебам се најмило помаранџесто јас на него.
Вчера Ансалди ко Мајкон изгледаше првите 60 минути од утакмицата,па сеа ти види до кое дереџе сме дојдени.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
На интернет објавија разговор на Конте и помошниците на кој може да се види почетокот од дискусијата околу тактиката и први 11 за Интер вс Реал

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Наместо да ги искористиме проблемите на Реал, ние ке почнеме со играч помалку.

Барем во одбраната ги нема Коларов и Дамброзио.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.572
Поени од реакции
5.616
Screenshot_20201125-201415_SofaScore.jpg

Одличен состав за вечер.
Штета Броз шо е повреден, ама бар Перо и Коларов ги нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom