Колку планирате да потрошите за нова година?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.811
Поени од реакции
115.831
Инаку коа сме на тема дроги,со глава ти гарантирам дека комовица(лол) или брзосмртка од 60+ степена многу повеќе штета праат од,да речеме високо-квалитетен кокаин од колумбиските џунгли
Aaaa доброооооооо, изззвини Marquess Ескобар, Marquess Гача, Marquess Ел Чапо, Marquess Картел Кали, Marquess Медељин, Marquess Грчец, Marquess Лимон, Marquess Блеки, Marquess Рафа, Marquess Тихуана Картел, Marquess Чика Куре, зналецот на дрогите и опијатите.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.166
Aaaa доброооооооо, изззвини Marquess Ескобар, Marquess Гача, Marquess Ел Чапо, Marquess Картел Кали, Marquess Медељин, Marquess Грчец, Marquess Лимон, Marquess Блеки, Marquess Рафа, Marquess Тихуана Картел, Marquess Чика Куре, зналецот на дрогите и опијатите.
Мн. добар хумор,мора да признаам.
Со брат ти џонтра везете низ кајганава во задње време :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Уште да ви даеше некој вас чиста кока и се ќе беше ок, ве скапаа од труење со хемија, апој, креатини, прашаци, хелекси, зато на 25 години ку.. не ви станва :D
Алкохолот можи да биди поштетен од дрогата ако го мавате на нос :)

Овој па Маркес направи споредба со чист кокаин од Колумбија и брзосмртна ракија :cuc:

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.519
Поени од реакции
18.364

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.166
Уште да ви даеше некој вас чиста кока и се ќе беше ок, ве скапаа од труење со хемија, апој, креатини, прашаци, хелекси, зато на 25 години ку.. не ви станва :D
Алкохолот можи да биди поштетен од дрогата ако го мавате на нос :)

Овој па Маркес направи споредба со чист кокаин од Колумбија и брзосмртна ракија :cuc:
Аааа така не!
Нема да ме вовлечеш во овие телетабис муабети.
Ене ти ги говинда,шутрак,докторката,топол и компанија,расправај со нив кој/што/како.

Ти како најголем сезналец гарант ќе издоминираш

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Аааа така не!
Нема да ме вовлечеш во овие телетабис муабети.
Ене ти ги говинда,шутрак,докторката,топол и компанија,расправај со нив кој/што/како.

Ти како најголем сезналец гарант ќе издоминираш

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Не бе таман работа, со тебе да се расправам на оваа тема, скраја било :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
A hors ?? (za da pravish snowballs so beloto) ??
Па хероинот по боја е фактички измочан снег.
Sto gomna stavate u nos koga ja osekate ganjata na "belo" :cautious:
Високо квалитетен ѕид со арома на поликолор и гасена вар.

Џонтра Пинкман, Џонтра Бачер, Џонтра Хајзенберг, Џонтра реквием за еден сон, Џонтра Кристијан Бејл у Фајтер, Џонтра Рентон, Џонтра Сик Бој.

Абе секоја тема мора да ја усерите, ќе пише еден падобранец некоја глупост, и сите по него одете...во тема за нова година почнавте за наркомани да зборете, ПУ да ви ебам семката издрогирана, го усравте форумот тотално
WOWOWOWOWOWOW извини Скиреа Махатма Ганди.
Истото може да се каже и за руската салата и кифлите. Ај сеа секој втор ќе го читаме дека ќе праи кифли и руска салата со еден тон мајонез и све и свашта измешано внатре. Прв пат видена традиција мора да се признае.

Плус до кога со ова руско влијание.

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.735
Pijanenje so rakija i evtin alkohol navistina e dno dna, toa go pravat samo klosari realno.
Zatoa pushete si prirodno dobro gane za nova godina i super ke si pominete.
Preporacuvam sativa, sladokuscite mozat da zapalat i nekoj ovoshen kush.
Абе, те замислуем, потпрен на фотеља, како сладострасно го пишуваш постов, јадејќи некое рафаело, пиејќи солидна арабика и повлекувајќи сочен дим од блантот, додека го допишуваш последниот дел од реченицата „Сладокусците, може да запалат и некој овошен кушшшш (ја собираш устата на „Ш“)“, блажено уживајќи во утрото и добриот фанк на 103 радио.

Е ова е више домаќински муабет, ебате руските салати.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Pijanenje so rakija i evtin alkohol navistina e dno dna, toa go pravat samo klosari realno.
Zatoa pushete si prirodno dobro gane za nova godina i super ke si pominete.
Preporacuvam sativa, sladokuscite mozat da zapalat i nekoj ovoshen kush.
И ти сега кажа, кој како сака така нека си тера, за тебе пиење ефтина ракија е клошарски за нив павкање трева е клошарски.
За ракијата ќе се замериме, како шо ми прај мерак ракија и свежа салата ни еден пијалок не ми лежи така, не е ни до пари ни до ништо, да ми извадиш на маса скапо виски и ракија јас за ракијата ќе се фатам и ќе ти ја платам колку шо кошта едно виски :)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
И ти сега кажа, кој како сака така нека си тера, за тебе пиење ефтина ракија е клошарски за нив павкање трева е клошарски.
За ракијата ќе се замериме, како шо ми прај мерак ракија и свежа салата ни еден пијалок не ми лежи така, не е ни до пари ни до ништо, да ми извадиш на маса скапо виски и ракија јас за ракијата ќе се фатам и ќе ти ја платам колку шо кошта едно виски :)
Znam do sto e, ne si probala niso drugo osven rakija, zatoa rakijata ti e super.
Jas pusham samo cali weed, toa ne moze da e nikako klosarska rabota, tuku vrvna rabota.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Znam do sto e, ne si probala niso drugo osven rakija, zatoa rakijata ti e super.
Jas pusham samo cali weed, toa ne moze da e nikako klosarska rabota, tuku vrvna rabota.
Вервај све имам пробано, ама тоа е друга тема на муабет.
Пуши си ти шо ти душа сака

Kajgana Shop

На врв Bottom