H
Hyperion VI
Гостин
Да да,парацетамолот е дефицитарен,ради пандемијата,паЛоши се бугарите за лечење адхд у задњо време, ич не ми праат мерак.
наместо него користат "Билјана",како помошна состојка
Ама има време до Нова Година.
Да да,парацетамолот е дефицитарен,ради пандемијата,паЛоши се бугарите за лечење адхд у задњо време, ич не ми праат мерак.
Со 50 евра само кифлички, руска и сарма ќе напрајшSarma, ruska, kiflicki, ogrevno drvo, alkoholi (islay scotch, vino i dr gluposti) i benzin za do mavrovo...znaci okolu 50eur
Нема да заваруваш, или си ги чуваш очите?Да да,парацетамолот е дефицитарен,ради пандемијата,па
наместо него користат "Билјана",како помошна состојка
Ама има време до Нова Година.
Од наркоман што може да очекуваш друго....и шо
нагоре-надоле ќе идеш цела вечер?
30 бона батоИма свој чар таа комбинација.
На него му е да се искурчи дека има 15-20 бона само за снег да спичка.
Фала богу, такви ко тебе шо плаќаат 60 евра по грам како ќе се издрогираат?Децава во денешно време незнаат ни да се издрогираат како што треба.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Ајде бро пиши ПП шо да комбинирамВеќе коа фатил да каса дрога треба да знае што со што се комбинира.
Ботко погоре убаво го намирисал,постот беше очаен обид да се искурчи дека ќе плесне 300-400 евра само за опијати
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
A hors ?? (za da pravish snowballs so beloto) ??20grama ganja i 5g belo e sea ti presmeti ako znaes
Ти од искуство а?A hors ?? (za da pravish snowballs so beloto) ??
Ne be, koe iskustvo, onaka ti dadov ideja... skroz da se zbrchish na 31 decembar. Ima da bidesh glaven tamu.Ти од искуство а?
Само снег, друго не ме интересира броNe be, koe iskustvo, onaka ti dadov ideja... skroz da se zbrchish na 31 decembar. Ima da bidesh glaven tamu.
Vo domashna atmosfera ili ?Bidejki ruskata e mojata droga, planiram da potrosam kolku za eden vagan i sekako, kiflicki.
А трагичното е што оваа дигресија не доаѓа од добро познатата багра на форумов... што значи имаме проблем.Абе секоја тема мора да ја усерите, ќе пише еден падобранец некоја глупост, и сите по него одете...во тема за нова година почнавте за наркомани да зборете, ПУ да ви ебам семката издрогирана, го усравте форумот тотално