- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.418
- Поени од реакции
- 10.349
Nisto od nego, mi pobara I ja kidnaИди кај @mr wednesday он ке ти го најде газот.
Nisto od nego, mi pobara I ja kidnaИди кај @mr wednesday он ке ти го најде газот.
Како може да не е битно како си го изживеал животот кој ти е само еден?Ако, ситете се вие што "имате" на тие што немаат, вечни ќе сте заедно со парите... Буквално не е ни важно како ќе го проживеете животов кој еднаш се живее, кога ќе умреме сите никој нема да може да рече "Ех, си го изнаживеав животот", туку исти курац ти е.
Ке ти подарам ја елка, како без елка да славиш нова година. Па уште и да не ја славиш без шампањ, лигњи, бифтек и кавијар? Ајде ти се молам ке отворат донации за нас сиротите, не е фер вака.Јас една елка неам дома, ја фрлив лани старата и не планирам да купувам нова. Дотолку им ставам рецка на празниците, али знам дека бар светилки иам, тие ќе ми праат атмосфера.
Пари или без пари, ако чекате празници или посебни дати да си поминете убаво, да уживате, да си купите нешто себеси или на близок, тешко вас.
Сонце бе тоа, само некој комплимент ти фрлив.. да ти побарав ќе биднеше.Nisto od nego, mi pobara I ja kidna
Домашна, бела. Тро поќе разијан фрљено за да ги прикриет маните. Морат да е 55-60 степени, за да мојш да си брачка, да кажиш колку си пиел, а то глата и черевата немојш една недеља да ги собериш. На секоја тура, се чукаш и си викате "Ајде, за убо да е", "За убо да е"...
Викаш ќе има концерт???да го следам "Виенскиот новогодишен концерт".
Веројатно додека ова си го пишувал во џебот ти тропале 50-тина ден.Ke potrosam 1000 ilada evra ne sum kako vas siromaf