Mali, mali meni toga fali. Latinice, atmosferice.Jok tebe ke te ostavime ovde da jadis neosnovano gomna za bradata.
Spomna deka nekjes da go gledas povekje ?
Epa ke go gledas, i toa vo Nets, i titula ke osvoi.
Ne mora nikoj da se soglasuva so mene, seedno.
Nekako mnogu mesash makedonsko / srpski jazik, ama shto da pravish, od doma te imaat taka nauceno.
Bi te zamolil ako sakas da ne me spomnuvash/ citiras nikogas povekje. Fala cao
Zdravo, ziti shalata kazana na srpsko-hrvatski posran jazik.Mali, mali meni toga fali. Latinice, atmosferice.
kje go davaat draftot na Arena, za tie so slobodno vreme 3ta smena
- The NBA Draft is Wednesday at 8 p.m EST
- Free-agent negotiations will begin Friday at 6 p.m EST
- Most player/team option decisions have to be made by Thursday at 5 p.m. EST
- Free-agent signings will be permitted to start on Sunday at 12:01 p.m. EST
- Dec. 1 start to training camps
- Dec. 22 start to the 2020-21 season
- 72-game schedule
Практично вечер е драфтот. Играчите со опции имаат до утре вечер да одлучат дали ќе идат со опција за последната сезона (opt-in or out). Еден потоа договарања со слободните агенти, и во недела потпишувањата... Интересни неколку денови претстојат.
Ма какви, пари да ми даваат не го гледам тоа.kje go davaat draftot na Arena, za tie so slobodno vreme 3ta smena
Ако го дадат на Нетс, тие пикови од Нетс пари ќе вредат за пар години...Што ќе се опари Хјустон со пиковите од Нетс кога ќе имплодираат за две сезоне и пак 10 године ќе бидат задњи.
Ќе дадат пола тим и 4-5 пика од прва рунда за сун ту би 31годишен Ендру Вигинс на стероиди што не игра ни подпросечна одбрана затоа што давал по 40 коша од 75 шута по утакмица.
Ма какви, пари да ми даваат не го гледам тоа.
Јас Лејкерс кога имаат втор пик не следев, не па сега. Дури да морав да бидам буден заради работа или нешто друго, пак немаше да губам време на тоа... Едноставно утре на раат ќе си прочитам кој каде завршил.
Автоматски споено мислење:
Ако го дадат на Нетс, тие пикови од Нетс пари ќе вредат за пар години...
Е сега Вигинс, мислиш на евентуален трејд со Вориорс? Не знам, за разлика од Нетс страшен би бил тој Вориорс тим со брадата, ама не гледам зошто Хјустон би ја одбрале таа варијанта кога Вориорс имаат само два пика, тој од Минесота не е ништо посебно а 2-риот пик од годинава исто не вреди многу пошто нема којзнае колку добри играчи на понуда. Првите 5 веројатно не се ни ал-стар калибар, другото па уште полошо.