- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.356
- Поени од реакции
- 113.674
Секако. Вријат под палката на Лучо, за мене еден од главните фаворити на ЕП. Каков пресинг фура братот.и баш Шпанија не се ништо посебно
Слабиот тренер иначе според Урко Гвидолин.
Секако. Вријат под палката на Лучо, за мене еден од главните фаворити на ЕП. Каков пресинг фура братот.и баш Шпанија не се ништо посебно
Ne ziveat germancite vo Severna Makedonija pa da razmisluvsat taka. Nie takvi kalkulacii mozeme samo da si pravime.реално му одговараше на двете екипи да изгубат бидејќи тој што ќе победи ќе игра + две утакмици другата сезона...а додека вака Германците си добија + одмор.
Нема врска ова. Учесниците на фајнл форот од лигата на нациите автоматски се распределени во групи со од по 5 члена за квалификациите за СП2022. Во овој случај Германија ќе игра во група со 6 репрезентации и ќе ги има тие 2 меча плус, но наместо со квалитетни репрезентации и во битка за некаков си, макар и мизерен трофеј, ќе треба да игра 2 утакмици, дома и гости против репрезентација од калибарот на Гибралтар, Сан Марино итн.Не е показател вчерашниот натпревар за квалитетот на репрезентациите...баш добра и квалитетна репрезентација има Германија и добро покриена на сите позиции....и баш Шпанија не се ништо посебно ...чисти сплет на околности,немање мотивација,типичен пријателски натпревар, без никаков жар и реално му одговараше на двете екипи да изгубат бидејќи тој што ќе победи ќе игра + две утакмици другата сезона...а додека вака Германците си добија + одмор.
Од километар се познаваше дека се штедеа дел од играчите и играа онака......многу сакам да се паднат на Европското и да се види кој е кој тогаш, а не вака на небитен натпревар.
Тој Феран Торен нема изиграно една добра утакмица за Сити, има исти импакт како Нолито што имаше, ама ете вчера клокотел.Не е реална слика за Германија оној натпревар од синоќа ама не зафркавајте дека Шпанија не е ништо посебно, какви играчи имаат чудо едно, само да ги уигра сите Лучо а не гледам и зошто не би.
Имаат млади играчи на средина кои допрва ќе покажат во своите клубови, Феран Торес, вриее дечкото, клокоти, Олмо исто така голем потенцијал, Љоренте страва играч, Коке си ја врати формата, ( според кајгана експерти тепач кој знае само да трча и да мава )
Шо збораш бе, не си го гледал во Ла Лига изгледа затоа така збораш, како нема изиграно за Сити добра утакмица кога има три гола на три мечеви во ЛШ, настрана головите го гледам и во ПЛ има голем импакт во играта, на почеток не ни добиваше салам минутажа, сега Пеп се повеќе стекнува доверба во него и сигурна сум дека ќе има на крај на сезона добри бројки.Тој Феран Торен нема изиграно една добра утакмица за Сити, има исти импакт како Нолито што имаше, ама ете вчера клокотел.
Па не сум го гледал во Ла Лига, ама затоа го гледав во ПЛ и видов дека е обичен просечен играч. Ај нека помине време па ќе правиме муабет, вака на празно само.Шо збораш бе, не си го гледал во Ла Лига изгледа затоа така збораш, како нема изиграно за Сити добра утакмица кога има три гола на три мечеви во ЛШ, настрана головите го гледам и во ПЛ има голем импакт во играта, на почеток не ни добиваше салам минутажа, сега Пеп се повеќе стекнува доверба во него и сигурна сум дека ќе има на крај на сезона добри бројки.
Е да бе,од вкупно 200 минути за Сити изиграни ти заклучи дека е просечен играч.Па не сум го гледал во Ла Лига, ама затоа го гледав во ПЛ и видов дека е обичен просечен играч. Ај нека помине време па ќе правиме муабет, вака на празно само.
не играат прво пласираните дополнителни финалиња и полуфиналиња? како Португалија лани ?Нема врска ова. Учесниците на фајнл форот од лигата на нациите автоматски се распределени во групи со од по 5 члена за квалификациите за СП2022. Во овој случај Германија ќе игра во група со 6 репрезентации и ќе ги има тие 2 меча плус, но наместо со квалитетни репрезентации и во битка за некаков си, макар и мизерен трофеј, ќе треба да игра 2 утакмици, дома и гости против репрезентација од калибарот на Гибралтар, Сан Марино итн.
Те демантира Крос пред неколку дена.Ne ziveat germancite vo Severna Makedonija pa da razmisluvsat taka. Nie takvi kalkulacii mozeme samo da si pravime.
Tolku mozat so ovoj selektor.
Играат, меѓутоа за сметка на тоа со сигурност ќе бидат распределени во квалификациските групи за ЕП2022 во кои ќе има 5 репрезентации, а Германија во случајот ќе биде распределена во група со 6 репрезентации и посекако ќе ги одигра тие 2 вишак меча, но како што кажав против аматерски репрезентации.не играат прво пласираните дополнителни финалиња и полуфиналиња? како Португалија лани ?
А секако ова, нема проблем.Тој Феран Торен нема изиграно една добра утакмица за Сити, има исти импакт како Нолито што имаше, ама ете вчера клокотел.
Секој настап во ЛШ му беше и повеќе од добар како за дебитант и два месеци во Манчестер Сити.Па не сум го гледал во Ла Лига, ама затоа го гледав во ПЛ и видов дека е обичен просечен играч. Ај нека помине време па ќе правиме муабет, вака на празно само.