UEFA Nations League 2020-2021

Му поништија чист гол на Мората, а баш сега нема вар :D ако вака играат швабиве и во второ, не им бега бразилско сценарио.

Со ваков Коке Лучо го играше дедо ми Бускетс на средина, среќа се повреди стариот.

Шпанија си е секогаш силна и незгодна за Германија, но некако не ми е реална незаинтересираноста на Германците. Или сакаат да го шутнат Лев, или сите се позитивни од Covid, нема друго.

Од кал да е Торес да е, ги поремети, во страшна форма е :vozbud:

Ќе успеат швабиве у 90 минути една ебана акција да врзат? Не а ? Ок...

Т2 1+ ја играв бе.

Ја имаат спукано нешто во репрезентацијава, не е можно да не се борат воопшто, да не се залагаат, послаби од Гибралтар делуваат. Ќе има чистки, мислам дека ќе го шутнат Лев.

Лев реално требаше да се повлече после Светското кога испаднаа во групи. Вака сега само си става дамка на репутацијата. Со ваков состав и ваква игра црно им се пишува против Франција и Португалија.

Ај ваљда нема да замараат веќе со тие 7-1 против Бразил

Ај ваљда нема да замараат веќе со тие 7-1 против Бразил
Со тоа Бразил го допре дното, и не гледам причина зошто не би се зборувало тоа, уште многу години од сега :)

Ке им го турнат голот на Гибралтар во група Ц. Па тој што ке испадни од група Б посебно, 6-7 лабавичиозо.

До пред 4-5 години бев фан на Германија. Особено 2010 и 2014та светските. Ама како ми се направи кеф прееска што ги наполнија, АУФ.
Ја силуваат репрезентацијата. Клоп одамна требаше да го нема.
А посебно ги хејтам после тоа изјавата од корупкариве од баварија, дека нема да ги пуштат баварците за репка ако не биде Нојер прва постава. Мрш таму.

Не е показател вчерашниот натпревар за квалитетот на репрезентациите...баш добра и квалитетна репрезентација има Германија и добро покриена на сите позиции....и баш Шпанија не се ништо посебно ...чисти сплет на околности,немање мотивација,типичен пријателски натпревар, без никаков жар и реално му одговараше на двете екипи да изгубат бидејќи тој што ќе победи ќе игра + две утакмици другата сезона...а додека вака Германците си добија + одмор.

Од километар се познаваше дека се штедеа дел од играчите и играа онака......многу сакам да се паднат на Европското и да се види кој е кој тогаш, а не вака на небитен натпревар.

Germanskata reprezentacija e mrtva. EP 2021 ke bide katastrofa pak aut vo grupite. Edno dobro ima: Krajot na Löw ne e daleku. A i nemase igrac od Dortmund na teren, isto taka dobro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom