Швалерисување....

Статус
Затворена за нови мислења.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Прашањетво е до Корвуска, ја чекам на тенок мраз ;)
Не сакам да ти го удостојам прашањето со одговор зашто нема никаква смисла.

Да не сум мислела на партнерот додека сум со партнерот, ќе бев со тој другиот на којшто демек мислам според тебе. Како ви текнуваат волку глупи прашања бро? Ако партнерот не ме возбудува и треба да мислам на други, немам што да барам со него. Ама после овој муабет не знам за кого ми е повеќе жал, дали за вас што мора да мислите на други додека спиете со жените, или за жените што се сетлд фор, и не ги посакувате.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.745
Поени од реакции
25.167
Извини пријател, ама да бидеш у отворен брак или да бидеш свингер, нема допирна точка со тоа да си ги лажете дома партнерките и да криете дека си се ебавате со други, па правете си филмови со фенел и тешете се до кога сакате дека се е нормално и ок.
izvini prijatke ako jas ti pisam sto iskreno mislam za brakot i cela institucija brak ke treba da vlezam vo vojna so 90% od forumot i ban ne mi gine lol...

batali me mene, jas sum 100% veren sam na sebe. odamna ne se zamaram so vrski a ne pak zurli i tapani... samo probuvam da ti dolovam malku deka ne e se kako sto ti mislis i deka ima tvoeto glediste ni najmalku ne e 100% pravilno kako sto si zamisluvas

C

CoolIris

Гостин
ti sekogas si raspolozena za seks? pretpostavuvam nekogas ne si, ima i podolgi periodi itn.. ti seksot najverojatno go sfakas kako nesto sveto ili sto znam jas. nekoj go sfakaat samo kako potreba i praznenje. ako partnerot/partnerkata nemoze da go pruzi togas ke bara nekoj drug. its as simple as that. toa ne znaci deka ima pomalku ljubov ili deka gotovo go ja izdal familijata ili sto znam jas
Па, темата не е за тоа како јас го доживувам сексот, така што нема да ти одговорам на тоа прашање.

On the other hand, потребата за празнење ако не умееш да си ја исконтролираш покрај жена и деца дома, ондак според мене си го достигнал врвот на идиотизмот.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
aha... znaci druga rabota e ako e otvoren brakot ili ako imaat dogovor? togas "imaat svoe jas" i ne e "izdavanje na semejstvoto pa i familijata"...

a da si gledate u svoj dvor i da ne se zamarate tolku so tugi zivoti? sekoj treba da si odluci za sebe, ako nekoj resil da "mrca" ke "mrca" i tesko deka toa ke se smeni. do partnerot/partnerkata e ponataka da donese odluka za nego/nea. toa kako ke im funkcionira ili ne funkcionira brakot si e do niv. najglupo nesto e da sudis od strana nekogo koga ne si im vo koza.
Аха, значи сега треба да си гледа секој работа или да преведам ти би да мрцаш скришем, а жена ти не, ниту па да те знае. Е па океј, тогаш прифати си дека си лицемер и лажго на најблиските.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.338
Аха, значи сега треба да си гледа секој работа или да преведам ти би да мрцаш скришем, а жена ти не, ниту па да те знае. Е па океј, тогаш прифати си дека си лицемер и лажго на најблиските.
Ова му иде како единаесета божја заповед?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Луѓе ако не ви е дојдено да делите телесни течности со една личност не се жените/мажите, имајте секс со кого сакате односно со кој ќе ви даде.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.745
Поени од реакции
25.167
Па, темата не е за тоа како јас го доживувам сексот, така што нема да ти одговорам на тоа прашање.

On the other hand, потребата за празнење ако не умееш да си ја исконтролираш покрај жена и деца дома, ондак според мене си го достигнал врвот на идиотизмот.
jasno, nemas odgovor toest go zname, ama ok, idiotizam bilo lol... nisto togas ostanuva misterija toa za tebe, nema nikogas da sfatis zasto e toa taka
Автоматски споено мислење:

Луѓе ако не ви е дојдено да делите телесни течности со една личност не се жените/мажите, имајте секс со кого сакате односно со кој ќе ви даде.
zosto pa ova mora da e taka? ima luge sto sakaat da imaat deca/familija ama nekat da se limitirani vo spalnata... ima i mazi i zeni sto taka razmisluvaat

C

CoolIris

Гостин
jasno, nemas odgovor toest go zname, ama ok, idiotizam bilo lol... nisto togas ostanuva misterija toa za tebe, nema nikogas da sfatis zasto e toa taka
А што тоа треба да сфатам?
Дека постои нешто што се вика оправдана причина за изневерување? Ти сакаш да ми кажеш дека е оправдано некој да прави будала од тебе заради тоа што има недостаток на комуникација и недоволно разбирање, или затоа што сексот не е доволно добар?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom