- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.454
- Поени од реакции
- 10.373
Ќе ја сетиш ти, стар лисец сиПиша Топла, нема на чело да и пишува дека се опнала со некого![]()
Не сакам да ти го удостојам прашањето со одговор зашто нема никаква смисла.Прашањетво е до Корвуска, ја чекам на тенок мраз![]()
Кој гради најголеми цркви?@cholismo somnitelna si mi![]()
izvini prijatke ako jas ti pisam sto iskreno mislam za brakot i cela institucija brak ke treba da vlezam vo vojna so 90% od forumot i ban ne mi gine lol...Извини пријател, ама да бидеш у отворен брак или да бидеш свингер, нема допирна точка со тоа да си ги лажете дома партнерките и да криете дека си се ебавате со други, па правете си филмови со фенел и тешете се до кога сакате дека се е нормално и ок.
Не ама мора да земе лимон за да и ја симне насмевката.Пиша Топла, нема на чело да и пишува дека се опнала со некого![]()
АХА, дорогои мења в подиезде изнасиловали!Не ама мора да земе лимон за да и ја симне насмевката.![]()
Па, темата не е за тоа како јас го доживувам сексот, така што нема да ти одговорам на тоа прашање.ti sekogas si raspolozena za seks? pretpostavuvam nekogas ne si, ima i podolgi periodi itn.. ti seksot najverojatno go sfakas kako nesto sveto ili sto znam jas. nekoj go sfakaat samo kako potreba i praznenje. ako partnerot/partnerkata nemoze da go pruzi togas ke bara nekoj drug. its as simple as that. toa ne znaci deka ima pomalku ljubov ili deka gotovo go ja izdal familijata ili sto znam jas
Зш бе ?@cholismo somnitelna si mi![]()
Аха, значи сега треба да си гледа секој работа или да преведам ти би да мрцаш скришем, а жена ти не, ниту па да те знае. Е па океј, тогаш прифати си дека си лицемер и лажго на најблиските.aha... znaci druga rabota e ako e otvoren brakot ili ako imaat dogovor? togas "imaat svoe jas" i ne e "izdavanje na semejstvoto pa i familijata"...
a da si gledate u svoj dvor i da ne se zamarate tolku so tugi zivoti? sekoj treba da si odluci za sebe, ako nekoj resil da "mrca" ke "mrca" i tesko deka toa ke se smeni. do partnerot/partnerkata e ponataka da donese odluka za nego/nea. toa kako ke im funkcionira ili ne funkcionira brakot si e do niv. najglupo nesto e da sudis od strana nekogo koga ne si im vo koza.
Ова му иде како единаесета божја заповед?Аха, значи сега треба да си гледа секој работа или да преведам ти би да мрцаш скришем, а жена ти не, ниту па да те знае. Е па океј, тогаш прифати си дека си лицемер и лажго на најблиските.
jasno, nemas odgovor toest go zname, ama ok, idiotizam bilo lol... nisto togas ostanuva misterija toa za tebe, nema nikogas da sfatis zasto e toa takaПа, темата не е за тоа како јас го доживувам сексот, така што нема да ти одговорам на тоа прашање.
On the other hand, потребата за празнење ако не умееш да си ја исконтролираш покрај жена и деца дома, ондак според мене си го достигнал врвот на идиотизмот.
zosto pa ova mora da e taka? ima luge sto sakaat da imaat deca/familija ama nekat da se limitirani vo spalnata... ima i mazi i zeni sto taka razmisluvaatЛуѓе ако не ви е дојдено да делите телесни течности со една личност не се жените/мажите, имајте секс со кого сакате односно со кој ќе ви даде.
А што тоа треба да сфатам?jasno, nemas odgovor toest go zname, ama ok, idiotizam bilo lol... nisto togas ostanuva misterija toa za tebe, nema nikogas da sfatis zasto e toa taka