- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.582
- Поени од реакции
- 13.952
Не знам шо пијат, ама дефинитивно им штети на размислувањетоДа бе махери се Лејкер како ги заебаа ОКЦ,изгледа пијат нафта во Оклахома.
Не знам шо пијат, ама дефинитивно им штети на размислувањетоДа бе махери се Лејкер како ги заебаа ОКЦ,изгледа пијат нафта во Оклахома.
На крајот од следнава сезона Лејкерс ќе треба да му понудат голем долго годишен договор ако сакаат да го задржат,вака ОКЦ добија пик за него.Не знам шо пијат, ама дефинитивно им штети на размислувањето
После 10 утакмици
огин или ќе се распаднат за пола година?
+9000 за фотошоперот, за изборот на фото/фаци на Џезерите.Ме шокираше статистикава
Luka Doncic in 2 seasons: 25 triple-doubles
301 Utah Jazz players in 46 seasons: 24 triple-doubles
Прегледај го приврзокот 274846
Сфаќам нели еволуција на кошарка и сега дека ова почесто се дешава и се тоа..ама де бе.....
Say what ???За Бруклин попаметно е да ги задржат Динвиди,Леверт и Ален одколку да ги трејдаат за Брадата.
KD знае да ја дели топката ама Кајри и Брадата како ќе играат со еден баскет незнам,види можеби и ќе функционираат ама ај да видиме.Say what ???
Ke bidat glavni favoriti za osvojuvanje, ako otide bradata vo Nets.
Ako otide bradata vo Nets ke bide prv covek vo napadot, tuka nekade ke bidat so Durant.KD знае да ја дели топката ама Кајри и Брадата како ќе играат со еден баскет незнам,види можеби и ќе функционираат ама ај да видиме.