НБА сезона 2019/2020

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Не знам шо пијат, ама дефинитивно им штети на размислувањето :icon_lol:
На крајот од следнава сезона Лејкерс ќе треба да му понудат голем долго годишен договор ако сакаат да го задржат,вака ОКЦ добија пик за него.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.131
Поени од реакции
34.624
На страна што, теоретски, некој би можел да им понуди нешто за Дени Грин... Сепак е солиден 3+Д играч, и иако лани не му одеше шутот, дечкото има две титули во последните две години... Со два различни клуба. Мислам дека дефинитивно Оклахома може да добие нешто за него.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
20201115_223330.jpg

ОКЦ во следниве години ги имаат правата за 16 пика од првата рунда.
:shook:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Ме шокираше статистикава :eek::eek::eek:

Luka Doncic in 2 seasons: 25 triple-doubles
301 Utah Jazz players in 46 seasons: 24 triple-doubles
1605488404786.png

Сфаќам нели еволуција на кошарка и сега дека ова почесто се дешава и се тоа..ама де бе.....

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.131
Поени од реакции
34.624
Паметно ќе беше и да си задржеа добар тренер, и паметно ќе беше да направат континуитет во добра атмосфера на успешен млад тим кој ќе играше задно со години. Паметно ќе беше да не го зимаат дибекот ДеАндре Џордан, и заради него да го бенчаат Џарет Ален... Ама очигледно Нетс не се паметни.

Ме шокираше статистикава :eek::eek::eek:

Luka Doncic in 2 seasons: 25 triple-doubles
301 Utah Jazz players in 46 seasons: 24 triple-doubles
Прегледај го приврзокот 274846

Сфаќам нели еволуција на кошарка и сега дека ова почесто се дешава и се тоа..ама де бе.....
+9000 за фотошоперот, за изборот на фото/фаци на Џезерите. :LOL:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.131
Поени од реакции
34.624
Со нов тренер кој досега не работел ни како асистент, и со тројца доминантни играчи чија игра бара да ја имаат топката во раце? Се разбира сѐ е можно во НБА ама поверојатно е дека ќе имплодираат спектакуларно, и ќе ни направат невиден сеир... Јас велам АЈДЕЕЕ. :D :ROFLMAO:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.467
Поени од реакции
9.929
hjuston e vo dlaboki govna.
im zamina morey, a stom javno izrazuvaat nezadovolstvo igracite,
vo site trejd pregovori hjuston trgnuva so hendikep.

mislam deka vo sekoe scenario, so i da napravat so trejdovi,
kje bidat debelo poslabi sprema lani, do nivo da ne se ni borat za plejof.

mozda bruklin odi so nekoj esap da ja iskoristi situacijata vo hjuston, za harden.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Say what ???
Ke bidat glavni favoriti za osvojuvanje, ako otide bradata vo Nets.
KD знае да ја дели топката ама Кајри и Брадата како ќе играат со еден баскет незнам,види можеби и ќе функционираат ама ај да видиме.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
KD знае да ја дели топката ама Кајри и Брадата како ќе играат со еден баскет незнам,види можеби и ќе функционираат ама ај да видиме.
Ako otide bradata vo Nets ke bide prv covek vo napadot, tuka nekade ke bidat so Durant.
Irving ne go sakam kako igrac no od tret plan ke bide isto mn opasen igrac pokraj ovie 2 zverki.
Ostanuva da vidime dali ke se sluci trejdov kako prvo, a ako se sluci veruvaj deka ke bidat nenormalno jaki, slicno nesto kako GSW sto bea pred nekoja godina.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.131
Поени од реакции
34.624
Кога Дурант дојде во Вориорс, Вориорс веќе беа оформен и шампионски тим. Со одличен искусен тренер и тим каде точно се знаеше кој каква улога има во играта, кој доминира со топката, кој е шутерот, кој е тепачот/силеџијата и ја работи прљавата работа... Во Нетс не се знае ништо, Дурант и Ирвинг јавно кажаа дека „сите се тренери“ два дена откако клубот го најми Неш, кој досега нема никакво тренерско искуство. Ако дојде брадата, сите тројца се играчи кои играта им се состои од тоа да ја имаат топката. Дурант некако и би можел да игра без топка, ама егото не му е ништо помало од егото на брадата и на Ирвинг... Како што реков, баш би сакал ова да се случи, ќе паѓа невиден сеир.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom