dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.420
- Поени од реакции
- 85.376
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHAHHAHA BOTLIVE 15ta min
Portugal - FRance prvo poluvreme 1+ 1,85 evrotip
po edna kolosalna sansi imaa i ednite i drugite vo prvi 10 min, se igra brz i ubav a oko fudbal.. mislam do poluvreme keima 1 gol..
HAHAHAHHAHA BOT
шо е смешно не знам оти не разбирамHAHAHAHHAHA BOT
Рафа, Данска, Австријанекои предлози за денес ?
Други што ми паѓаат во очи за вечерва ми се Мајами (мислам дека ќе тепаат против Чарџерс или за поголема уплата со хендикеп +2.5 1.6коеф) и втора Кливленд 42.5+ 1.6 коеф.Ај да пробаме пошто ми фати око квотава
ЛА Ремс - Сиетл Сихокс 2 @2.40 во Моцарт, во други кладилници е помала
Во 95% од сезонава Сиетл делуваа како една од топ 3 екипите во лигата.
Во 8 меча имаат само 2 порази.
И тоа едниот "пораз" беше ИКС, па пораз во продолженија во кои се дешаваше све и свашта.
Квотата е ваква поради тоа што минатата недела имаа очаен перформанс и одбраната изигра ептен лошо.
Ама освен тој меч, во сите останати одиграа ептен добро Сиетл како целина.
Шансите дека екипа со шампионски амбиции како Сиетл нема малце да се зацврсти после сериозен пораз се мали, пошто сепак, имаат квалитетен човек на клупата. Сигурен сум дека Сиетл дефанзивно ќе се зацврстат а во нападот пак горе доле тоа што го знаеме и очекуваме од нив ќе го добиеме.
На другата страна ги имаме ЛА Ремс. Екипа што по некоја случајност ги имам гледано релативно често и морам да кажам дека премногу сум разочаран. Имаат одличен тим на хартија, ама во реалноста секој напад им изгледа како мачење. Често дозволуваат противникот да се заигра офанзивно.
Еве, во последниот нивен натпревар изгубија против играч што за ПРВ ПАТ стартуваше во лигава. И нивниот последен меч е перфектен пример за тоа што екипа е ЛА Рамс. Напаѓаа, имаа "посед" ама сепак изгубија поради неверојатен број на грешки.
До сега и двете екипи имаат одиграно 8 меча.
Сиетл има 6-2 (еден од овие 2 порази е по продолжение) а ЛА има 5-3.
Ова е дуел на две екипи од иста дивизија што значи дека секоја година играат по два меча и дефинитивно се знаат и знаат како да се постават.
Сиетл е поквалитетна екипа. Ремс играат дома. Дивизиски дуел. Најобјектвино 50-50 натпревар. И повторно, Моцарт за 50-50 натпревар ви нуди 2.40 квота за ЕКИПАТА ШТО Е МНОГУ ПОДОБРА ВО ОВОЈ МОМЕНТ ОД СЕЗОНАТА.
Вреди да се прати, а башка и забавен би требало да биде мечот за гледање.
tl;dr:
Екипа со шампионски амбиции гостува кај дивизискиот противник со плејоф амбиции
Ја Мајами не би ги чепкал искрено, ама не ти се мешамДруги што ми паѓаат во очи за вечерва ми се Мајами (мислам дека ќе тепаат против Чарџерс или за поголема уплата со хендикеп +2.5 1.6коеф) и втора Кливленд 42.5+ 1.6 коеф.
Се мислам дали да ги врзувам со Рафа од @Stefan-kobe или да не чепкам тенис воопшто![]()
Рафа, Данска, Австрија