- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.271
- Поени од реакции
- 3.020
Инаку ценаата на Даисекаи 16 - зависно акциите се движела од 90.000 па до 100+ и варирала. Поентата ми беше дека попустот е РЕАЛЕН да не го вадиме од контекст муабетов.
Ајде жити се ако ја нудите и вие Даисеикаи 8 16ка кажи колку е кај вас основната цена и на колку ви е спуштена.
Притоа под неа дај цена и за поновиот Даисеикаи 9 16ка на Р32 да видиме... да споредиме... дали сте искрени или...
Јас пишував за понудата на Даисеикаи 8 16ка на клими.мк - цената оригинална 106.990 денари па пречкртана демек намалена на 76.990 денари

Да? Дополнителен благ пораст годинава значи?сега моделот како и ти што кажа мислам дека имаже благ пораст од 97.000 на 99.000 за Даисекаи 9 и тоа е.
А во Септември 2019 ПО-НЕ-БЛАГ пораст имаше така?
Да прикачам ценовници што сум ги добил од Енергија во 2019 во Февруари и во Септември?
Да видеме колку е благ тој порастот.... ама 10+ % како солен ми дојде мене кога се токмев да ја купам.
Ги криете цените, само директно ги кажувате по барање, не ги објавувате... ама пак еве вака ќе се најде некој да ви ги шлакне во очи.
За крај, се разбира тоа си е политика на фирмата, секое добро.
Автоматски споено мислење:
Ако го дадат како награда може и ќе се искупат од глупостиве што си ги праатМама му ебавте на даисекаито 8цата...Најдобро у наградна игра да се даде тука на форумов![]()