Ради две работи ти вибрира.Или не е нивелирана,или држачите не се стегнати.пробај да ги стегаш штрафовите во ѕид што се ако шљајфуваат до тоа е.другата варијанта ако е стави мала васервага на компресорот и нивелирај го со шајбни како потпунки.Здраво на сите! Јас имам уште еден проблем со мојата клима а тоа е дека надборешната единица многу бучи. Тоа ми представува проблем бидејќи бучењето оди по цевките и дел од бучењето се слуша внатре кај мене во станот! Многу ме иритира и ќе ве замолам да ми кажете како можам да го намалам бучењето барем малку. Поздрав
Пред да купам сум проучил што купувам, цените во регионот биле тука негде и не се осеќам измамен.После 4 год знам дека може да биде на 30% попуст.не само климава секој друг производ ама јас сум купил кога сум имал потреба и тоа е тоа.Ја купив после субвенциите 76.500 и сам сум си крив се влечкав пола година на крај да ја поскапат.1220 евра е кај нас.Даисекаи 13 ја купи пред субвенциите 72.990 или после субвенциите на 78.990 ?Нека и падне цената на твојава испод 50000 ќе те видам дали ќе се смееш![]()

Inverter Air conditioner Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-13PKVPG-E + RAS-13PAVPG-E | Bittel
Buy Inverter Air conditioner Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-13PKVPG-E + RAS-13PAVPG-E from Bittel Ltd – Leading Bulgarian company specialized in import and distribution, export, trading and online sales.

Toshiba Super Daiseikai 9 - 3.5 kW - RAS-13PKVPG-E/RAS-13PAVPG-E R-32
Toshibina perjanica premium razreda Daiseikai 9 opremljena je dvostruko-rotacijskim kompresorom vrhunske efikasnosti te postiže zavidne rezultate u potrošnji električne energije. Smanjenju potrošnje pridonosi i korištenje ekološki prihvatljivijeg rashladnog medija R32, dok se za kakvoću zraka...