Голема пофалба до Клими.мк дојдоа за продолжување на гаранцијата на TST 3,5kw ја исчисти ја хемиски внатрешната единица ( изменувачот ) со перење
плус чистење на филтерите значи за 1.000 денари и продолжување и хемиско чистење на климата
Лично сум презадоволен од услугата бидејќи сум имал и други клими но другите сервисери кога доаѓале за продолжување на гаранцијата само ставале печат и потпис додека Клими.мк во цената од 1.000 денари за продолжување на гаранцијата прави и хемиско чистење што за жал другите сервисери тоа не го прават а треба да го прават сите сервисери што се занимаваат со климатизација
плус чистење на филтерите значи за 1.000 денари и продолжување и хемиско чистење на климата
Лично сум презадоволен од услугата бидејќи сум имал и други клими но другите сервисери кога доаѓале за продолжување на гаранцијата само ставале печат и потпис додека Клими.мк во цената од 1.000 денари за продолжување на гаранцијата прави и хемиско чистење што за жал другите сервисери тоа не го прават а треба да го прават сите сервисери што се занимаваат со климатизација

сигурно маста му ј аизвадил до сега )- знаете ли колку беше кога беше нов на пазарот??? затоа споредбите посебните акции(кинеска нова година, црн петок и ред др.) кои што важат за многу увзоници и нивни акции тука не ги осудувајте туку напротив да молиме бога да ги има повеќе. Дополнително Ние(Македонија) како мал потрошувач тотално небитен на пазарот за да би добиле некоја убава ценован политика треба да бидеме некој огромен конзумент- А не сме за да можеме да играме со цените на големите играчи. Туку среќа во несреќа испаднаа субвенциите па драстични залихи поведоа да многу тука на пазарот донесат поголеми количини на екстра модели на повеќе увозници тука така да изнудивме некоја подобра цена за одредени модели кај повеќе прозиводители.