kano
Farang
Е, сега одлучи се, дали чупето што денеска и уклучуваше систем и печатеше резултати е сестра, администратор или доктор?
ahhh ti u bt si bil u bolnica... druze bidi sreken tamu supermen da raboti pak ke ima problemi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е, сега одлучи се, дали чупето што денеска и уклучуваше систем и печатеше резултати е сестра, администратор или доктор?
Ок човек е Било,чисто сумњам дека е Битолчанецahhh ti u bt si bil u bolnica... druze bidi sreken tamu supermen da raboti pak ke ima problemi.
Овие што стигаат до респиратор,сите умираат или има што преживеале?
Автоматски споено мислење:
За кај нас прашувам
Ок човек е Било,чисто сумњам дека е Битолчанец
Механичко дишење, има колку што знам (може сум грешка) - еден, евентуално двајца, до сега.Овие што стигаат до респиратор,сите умираат или има што преживеале?
За кај нас прашувам
Механичко дишење, има колку што знам (може сум грешка) - еден, евентуално двајца, до сега.Овие што стигаат до респиратор,сите умираат или има што преживеале?
За кај нас прашувам
4ца,не по врат по шијаМеханичко дишење, има колку што знам (може сум грешка) - еден, евентуално двајца, до сега.
едит: ok видов колку се
Не сме нормални,дефинитивно![]()
Страшни бројки: Од 100 пациенти на респиратор во Македонија – преживеале само 4
Од стотина пациенти со Ковид 19 кои биле на респиратор, преживеале само четворица. Тие веќе се на домашно лекување а битката за живот ја воделе во ГОБ 8-ми септември. Нcitaj.mk
Имаше еден србин, го зачекав на youtube пред некој месец кога беше актуелно ова со коронава т.е. на почеток.А еве во Германија![]()
Половина од пациентите кои биле приклучени на респиратор во Германија не преживеале - Локално
Еден од пет пациенти кои биле хоспитализирани во Германија поради коронавирусот, подлегнале на оваа болест, пренесува…lokalno.mk
А, тек Кичево да заминев...ahhh ti u bt si bil u bolnica... druze bidi sreken tamu supermen da raboti pak ke ima problemi.
Хахаха, не сум 100%, ама тече Генимаалска крв во моите вениОк човек е Било,чисто сумњам дека е Битолчанец
А, тек Кичево да заминев...
Хахаха, не сум 100%, ама тече Генимаалска крв во моите вени![]()