bokser_mk
Баксуз
- Член од
- 29 јануари 2012
- Мислења
- 1.364
- Поени од реакции
- 1.831
- Локација
- Skopje
- Веб-сајт
- www.youtube.com
ke bide dolga ovaa vecer...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Редно е да не снема од светот,само нека биде брзо и безболно иако го заслужуваме спротивното.Доста го гнасевме
ke bide dolga ovaa vecer...
Се надевам јасно ти е, што ќе очекува секој што ќе ти ја прифати поканата?Каде може да те почастам за овој муабет?
Автоматски споено мислење:
but not so long as my dick![]()
Дај боже да спиеме мирно, оти и така сум жива ненаспана....ама за секој случај, алиштата ми се спремни пред кревет, кондури, јакна, ташната и документи...па на високо живеамИма стварно и со земјотресов многу бисери (читај говна) шо испливуваат на површина (малку со коронава, па и ова), покрај оние исповеди на рендом Ljavdrim from Gjakovicë и неговите доживувања опширно на енглески или кратка пцовка на шиптaрски....сеа одам у маркет и еден урла на телефон: "абе ова се послаби афтершокови, ама ја очекуем уште еден појак"....појак и подебел да јадеш, вол еден. И ќе те стаи у мисла....знаеш дека е кретен, дека бегал од Географија у основно, ама па те јаде јанѕа. Факт е дека нема предвидување и останува да се надеваме дека ќе се смири и ќе спиеме мирно.
А јас мислев само јас сум будала што го прави ова! За секој случај вечер по тренерки ќе спијам!Дај боже да спиеме мирно, оти и така сум жива ненаспана....ама за секој случај, алиштата ми се спремни пред кревет, кондури, јакна, ташната и документи...па на високо живеам![]()
Дај боже да спиеме мирно, оти и така сум жива ненаспана....ама за секој случај, алиштата ми се спремни пред кревет, кондури, јакна, ташната и документи...па на високо живеам![]()
Еве да кажеме ќе здрма пак земјотрес во 4-5 сабајле, вие спремни да се симнете пред зграда и што ќе правите надвор?А јас мислев само јас сум будала што го прави ова! За секој случај вечер по тренерки ќе спијам!
Инаку не знам каде би идела, прилично високо живеам. Ама за секој случај, под рушевини да не бидам по пижами.![]()
Па незнам, љуља многу кога си на високо, има опасност да се сруши зградата..вака надвор на отворено, облечена, штедни книшки, картици, изводи, документи, се во ташна, топ спремни....абе жени, на се мислат...Овој мојов секогаш по гаќи спие, па ми текна ако треба случајно да бегаме по скали набрзинаЕве да кажеме ќе здрма пак земјотрес во 4-5 сабајле, вие спремни да се симнете пред зграда и што ќе правите надвор?
Си стојам под носечки ѕид. Чекам да престане и така по тренерки се симнувам доле и дремам у кола со надеж дека афтершоковите ќе бидат полајт! Со облечени тренерки штедам на време.Еве да кажеме ќе здрма пак земјотрес во 4-5 сабајле, вие спремни да се симнете пред зграда и што ќе правите надвор?
Мавни 2-3 ракии од мене. И да тресе ќе ти биде вотевр.Дај боже да спиеме мирно, оти и така сум жива ненаспана....ама за секој случај, алиштата ми се спремни пред кревет, кондури, јакна, ташната и документи...па на високо живеам![]()
Иако живеам во свој мал како би рекле розев свет, т.е. овој е зајдисончево портокалов,Редно е да не снема од светот,само нека биде брзо и безболно иако го заслужуваме спротивното.Доста го гнасевме
У ташна имам кутија маски, средство за дезинфекција, шминки, полнач, дездоранс, влажни марамици, огледалце, клучеви, документи, чоколадце, вода и то.А маски носите кога бегате по пижами?![]()
Па не се за во ташна.У ташна имам кутија маски, средство за дезинфекција, шминки, полнач, дездоранс, влажни марамици, огледалце, клучеви, документи, чоколадце, вода и то.![]()