ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Редно е да не снема од светот,само нека биде брзо и безболно иако го заслужуваме спротивното.Доста го гнасевме

Каде може да те почастам за овој муабет?
Автоматски споено мислење:

ke bide dolga ovaa vecer...

but not so long as my dick :sneaky:

Каде може да те почастам за овој муабет?
Автоматски споено мислење:

but not so long as my dick :sneaky:
Се надевам јасно ти е, што ќе очекува секој што ќе ти ја прифати поканата? :eek:

Има стварно и со земјотресов многу бисери (читај говна) шо испливуваат на површина (малку со коронава, па и ова), покрај оние исповеди на рендом Ljavdrim from Gjakovicë и неговите доживувања опширно на енглески или кратка пцовка на шиптaрски....сеа одам у маркет и еден урла на телефон: "абе ова се послаби афтершокови, ама ја очекуем уште еден појак"....појак и подебел да јадеш, вол еден. И ќе те стаи у мисла....знаеш дека е кретен, дека бегал од Географија у основно, ама па те јаде јанѕа. Факт е дека нема предвидување и останува да се надеваме дека ќе се смири и ќе спиеме мирно.

Има стварно и со земјотресов многу бисери (читај говна) шо испливуваат на површина (малку со коронава, па и ова), покрај оние исповеди на рендом Ljavdrim from Gjakovicë и неговите доживувања опширно на енглески или кратка пцовка на шиптaрски....сеа одам у маркет и еден урла на телефон: "абе ова се послаби афтершокови, ама ја очекуем уште еден појак"....појак и подебел да јадеш, вол еден. И ќе те стаи у мисла....знаеш дека е кретен, дека бегал од Географија у основно, ама па те јаде јанѕа. Факт е дека нема предвидување и останува да се надеваме дека ќе се смири и ќе спиеме мирно.
Дај боже да спиеме мирно, оти и така сум жива ненаспана....ама за секој случај, алиштата ми се спремни пред кревет, кондури, јакна, ташната и документи...па на високо живеам:toe::toe:

Дај боже да спиеме мирно, оти и така сум жива ненаспана....ама за секој случај, алиштата ми се спремни пред кревет, кондури, јакна, ташната и документи...па на високо живеам:toe::toe:
А јас мислев само јас сум будала што го прави ова! За секој случај вечер по тренерки ќе спијам!

Инаку не знам каде би идела, прилично високо живеам. Ама за секој случај, под рушевини да не бидам по пижами. :D

А јас мислев само јас сум будала што го прави ова! За секој случај вечер по тренерки ќе спијам!

Инаку не знам каде би идела, прилично високо живеам. Ама за секој случај, под рушевини да не бидам по пижами. :D
Еве да кажеме ќе здрма пак земјотрес во 4-5 сабајле, вие спремни да се симнете пред зграда и што ќе правите надвор?

Еве да кажеме ќе здрма пак земјотрес во 4-5 сабајле, вие спремни да се симнете пред зграда и што ќе правите надвор?
Па незнам, љуља многу кога си на високо, има опасност да се сруши зградата..вака надвор на отворено, облечена, штедни книшки, картици, изводи, документи, се во ташна, топ спремни....абе жени, на се мислат...Овој мојов секогаш по гаќи спие, па ми текна ако треба случајно да бегаме по скали набрзина:pos::pos::pos::pos:

Си стојам под носечки ѕид. Чекам да престане и така по тренерки се симнувам доле и дремам у кола со надеж дека афтершоковите ќе бидат полајт! Со облечени тренерки штедам на време.

Инаку за разлика од претходно, ептен си бев присебна. Дали е до психозата со коронава или што, не знам. Смирено, лаганица беше.

Мавни 2-3 ракии од мене. И да тресе ќе ти биде вотевр.

Редно е да не снема од светот,само нека биде брзо и безболно иако го заслужуваме спротивното.Доста го гнасевме
Иако живеам во свој мал како би рекле розев свет, т.е. овој е зајдисончево портокалов,
сепак морам да признаам дека си во право за ова. Ние сме најлош вирус на планетава :(

А маски носите кога бегате по пижами? :D
У ташна имам кутија маски, средство за дезинфекција, шминки, полнач, дездоранс, влажни марамици, огледалце, клучеви, документи, чоколадце, вода и то. :D

У ташна имам кутија маски, средство за дезинфекција, шминки, полнач, дездоранс, влажни марамици, огледалце, клучеви, документи, чоколадце, вода и то. :D
Па не се за во ташна. :D

Се закачам малку...:smirce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom