Се вклопи во тиктокерската и даберската група составена од класичната ѓупштана Погба,Лингард и Марсијал...сега тамам и Санчо ќе го земат па уште појаки ќе бидат на Инстаграм.Овој Mason Greenwood многу брзо го удриле бубачките во глава.
Ајде бе, нели сакавте доминација како на Саф. Он освојуваше титули со Ошеј, Браун и Флечер во одбрана.
Да си честитаме и да се поздравиме уште сега. Се читаме во темава наредна сезона.
Сакаш да кажеш дека ако и вака освоиме ќе се бутне стариот и од овој пиедестал?Ајде бе, нели сакавте доминација како на Саф. Он освојуваше титули со Ошеј, Браун и Флечер во одбрана.
За да го бутнете стариот треба да доминирате едно 20год, што не верувам дека ќе се случи. А ако освои Клоп и Ливерпул со волку повредени ќе покажат дека оваа екипа е една од најдобрите на 21век, а не само екипа за сезона-две . Ќе ве сметаат заедно со Барса на Пеп, Баерн, Реал на Зидан, Јунајтед со Роналдо, екипи кој секогаш ќе се паметат.Сакаш да кажеш дека ако и вака освоиме ќе се бутне стариот и од овој пиедестал?
Кажи ми една екипа која останала без двајца штопери стартери на цела сезона?Најјако е тоа што вакви повреди, дури и во поголем број им се случувале и на Јунајтед и на Челзи и на Сити и на Арсенал, во моментите кога се бореле или бранеле титула. И многу почесто.
Сега навивачиве на Ливерпул и Ливерпул за првпат се соочуваат со ваква ситуација и мислат дека светот се врти единствено околу нив.
Челзи со Тал Бен Хаим во одбрана има играно, Јунајтед со Силвестре и Вес Браун, Сити секоја сезона мора средњаците да ги претвора во дефанзивци, ама не - ова што му се случува на Ливерпул е трагедија од епски, невидена досега во светот на фудбалот.
Патем, Ливерпул останува повторно фаворит број еден за титула. Ќе играат на гол повеќе, имаат капацитет за тоа. Впрочем дуелот со Сити викендов беше показна вежба за тоа.
А повреден е посериозно Гомез? Пошо глеам дека се уште нема инфо за повредата.Кажи ми една екипа која останала без двајца штопери стартери на цела сезона?
Џо Гомез ќе отсуствува цела сезона?Кажи ми една екипа која останала без двајца штопери стартери на цела сезона?
Ама вистинското прашање е...со кого ќе си честитате и поздравите? Саутемптон? Лестер? Тотенхем?
Да си честитаме и да се поздравиме уште сега. Се читаме во темава наредна сезона.