и тој беше, онака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и тој беше, онака.

Ја ти го одбрав, сељак, пофали ме!WOW, On Golden Pond, каков филм! Ова беше како некое ехо од стариот Холивуд (не дека филмот е нов, од 1981 е, ама веројатно ме сфаќате што сакам да кажам). Да постоеше клубот сѐ уште, ова дефинитивно ќе беше мој следен предлог. Вака, само предлог тука - гледајте го! Филмиште! Срамота е што само @grande-juve и @Anon од сите нас тука го имаат гледано. Чарли факинг Кауфман, my ass!
P.S. Не е за фалење, но ова е првиот филм со Кетрин Хепберн кој го гледам. И тоа на нејзиниот залез.![]()

Еве: го гледав затоа што @Anon ми го одбра, од листа од 22 филма, сите номинирани за Оскар за најдобар филм во 90-тите, кои секако ќе ги гледам, еден по еден, наскоро. Ама фала @Anon што го убрза гледањето на ова ремек дело. Happy now?Ја ти го одбрав, сељак, пофали ме!
Ама секако ќе го изгледаше кога-тогаш![]()
Многу ми е интересно кога за филмови за кои сум мислел дека не се мој тип филмови, па дури сум чувствувал и некоја одбивност пред да ги гледам, ми докажуваат дека сум направил страшна грешка што сум ги игнорирал толку време.
In case I don't see you, good afternoon good evening and good day.
П.С. Џонтра, кај со кецот братче.![]()
WOW, On Golden Pond, каков филм! Ова беше како некое ехо од стариот Холивуд (не дека филмот е нов, од 1981 е, ама веројатно ме сфаќате што сакам да кажам). Да постоеше клубот сѐ уште, ова дефинитивно ќе беше мој следен предлог. Вака, само предлог тука - гледајте го! Филмиште! Срамота е што само @grande-juve и @Anon од сите нас тука го имаат гледано. Чарли факинг Кауфман, my ass!
P.S. Не е за фалење, но ова е првиот филм со Кетрин Хепберн кој го гледам. И тоа на нејзиниот залез.![]()

Да, во 1990 кога ти си имал 20 а ние сме почнале да се раѓаме.Тоа не е можно.
само хиљаду пута го давале на телевизија
Па никој не го обележалТоа не е можно.
само хиљаду пута го давале на телевизија
На LB?
кај да го обележи?
Ако не дружиш тука почесто, ќе знаеш: Letterboxd е еден вид социјална мрежа, или сајт за филмови. Повеќето од луѓето тука имаат профили и си водат дневници со филмовите кои ги гледале, со оценки за тие филмови, креираат листи на филмови, понекогаш, но ретко, пишуваат и рецензии. Јас имам таму 68 луѓе кои ги следам. Минимум 50 од нив се членови на Кајгана форум. Од сите нив, само гранде, анон и мунгосес го имаат обележано On Golden Pond како гледан. Мунгосот дури го нема ни оценето. Ете, појасно сега?треба да знам што е тоа LB?
...
ok nvm
Гајле ти е, важно On Golden Pond го давале на телевизија илјада пати.треба да знам што е тоа LB?
...
ok nvm
све поново STARпрепорачајте некое блм филмче кај што се испоштовани сите малцинства, некако гнев во себе ми се развива кога ги гледам овие стари гнасотии со белци
Го немам гледано, ама слушам добар бил.сакам исто и трансродовите групи да се испоштовани елџибитикју+, пошто ако го нема тоа, не ми е доволно либерално, мора да ги има сите бои на виножитото