Цена ?Vakva ima vo Greestore
Цена ?Vakva ima vo Greestore
Како нов корисник на Gree Gtech и воопшто почетник во користење на клима пред се за греење можам да кажам дека и јас истото го забележав во овај период кога и поинтезивно ја користам за греење ( по неколку саати сеуште не е оставена 24/7).Пред неколку дена бев кај роднини и си седевме така кафе муабет и јас приметив дека нивната нова Gree инвертер клима кога грееше наместо кога ќе ја постигне температурата да не се гаси, туку да продолжи со работа со намалена брзина на компресорот, климата се гасеше и палеше како некоја ON/OFF. Па нели треба кога ќе ја постигне темепратурата да не се гаси, туку да ја намали брзината на компресорот? Ме интересира, ова дефект ли е или е нормално кај Gree климите?
Ќе пробам да земам нешто од Gree! Јас сакам да ја земам Gree Amber GWH09YD-S6DBA2A Која е препорачана за површина до 30 м2 ама многу скапо ми дојде, скоро 50.000ден. Ќе пробам да се снајдам на рати некако да ја земам ама мислам дека не може на рати да зимаш клима од овие дилерите на Gree клими во македонија, пример: Greestore,итн.. Мислам дека мора директно да платиш целата сена. Така да можно е да не ја земам амбер оти многу скапа ми дојде!Ovaa klima nema nisto opsto so Amber, ista e klimata so Gree Fairy ili TOSOT MuseLCLH.
Podobro zemi si GREE ili TOSOT.
Mozes na rati, treba da prasas kaj niv kako.... sto.Ќе пробам да земам нешто од Gree! Јас сакам да ја земам Gree Amber GWH09YD-S6DBA2A Која е препорачана за површина до 30 м2 ама многу скапо ми дојде, скоро 50.000ден. Ќе пробам да се снајдам на рати некако да ја земам ама мислам дека не може на рати да зимаш клима од овие дилерите на Gree клими во македонија, пример: Greestore,итн.. Мислам дека мора директно да платиш целата сена. Така да можно е да не ја земам амбер оти многу скапа ми дојде!
Neznam, treba da se prasa.Ako ne e tajna kolku pari e takva tacna za pod nadvoresnata edinica za klima 3,5 kw ? cisto informativno prasuvam
Nadvoresnite temperaturi se visoki se uste.Како нов корисник на Gree Gtech и воопшто почетник во користење на клима пред се за греење можам да кажам дека и јас истото го забележав во овај период кога и поинтезивно ја користам за греење ( по неколку саати сеуште не е оставена 24/7).
Климата кога ќе постигни зададена темп се гаси и не работи за да потоа пак се вклучи и пак почнува да дува.
Поискусните членови а и корисници баш на овој модел нека споделат мислење дали е ова ок ситуација или едноставно толку е капацитетот на Gree
Moj sovet ti e da si ja zemes Tosot Muse LCLH rebrendirana Gree FAIRY LCLHЌе пробам да земам нешто од Gree! Јас сакам да ја земам Gree Amber GWH09YD-S6DBA2A Која е препорачана за површина до 30 м2 ама многу скапо ми дојде, скоро 50.000ден. Ќе пробам да се снајдам на рати некако да ја земам ама мислам дека не може на рати да зимаш клима од овие дилерите на Gree клими во македонија, пример: Greestore,итн.. Мислам дека мора директно да платиш целата сена. Така да можно е да не ја земам амбер оти многу скапа ми дојде!
Како нов корисник на Gree Gtech и воопшто почетник во користење на клима пред се за греење можам да кажам дека и јас истото го забележав во овај период кога и поинтезивно ја користам за греење ( по неколку саати сеуште не е оставена 24/7).
Климата кога ќе постигни зададена темп се гаси и не работи за да потоа пак се вклучи и пак почнува да дува.
Поискусните членови а и корисници баш на овој модел нека споделат мислење дали е ова ок ситуација или едноставно толку е капацитетот на Gree
Nekoi banki imaat beskamatno plajkajne so greeStore,primer jas ja zedov.na 12rati bez kamata...Ќе пробам да земам нешто од Gree! Јас сакам да ја земам Gree Amber GWH09YD-S6DBA2A Која е препорачана за површина до 30 м2 ама многу скапо ми дојде, скоро 50.000ден. Ќе пробам да се снајдам на рати некако да ја земам ама мислам дека не може на рати да зимаш клима од овие дилерите на Gree клими во македонија, пример: Greestore,итн.. Мислам дека мора директно да платиш целата сена. Така да можно е да не ја земам амбер оти многу скапа ми дојде!
Lomo ECO raboti ponisko, Hansol raboti ponisko, Amber e Nordic... ne ocekuvaj pod 400-500. Amber EU raboti na 170W bez problem, mislam I ponisko.Од " капацитетот " на затоплување немаат поплаки, ако избрале правилно димензиониран модел, исто и за- Г Теч - важи.
Од " капацитетот " на модулирање не се задоволни. Не сум прочитал некој да напишал дека работи пониско од 400-450 вати.
Тоа што се пали- гаси повеќе на конфорот ќе ти смета.
А зошто никој не се одважи да објасни зошто не работат со декларираните минимуми, јас уште чекам да некој нивни стручен ни објасни.
Инаку имам купено три Грее модели за најблиските мои.
Ломо 2014- Хансол 2017 - Амбер 2020. За да не бидам погрешно сватен.
Lomo ECO raboti ponisko, Hansol raboti ponisko, Amber e Nordic... ne ocekuvaj pod 400-500. Amber EU raboti na 170W bez problem, mislam I ponisko.
Сликај го даљинското како ти е наместено. Јас имам слична, и ноќно време не ми смета, а богами осетлив сум на шумови,
Ја користам на греење околу 25 дена,имам мерач купен од анхоч и досега не сум забележал да работи под 500 в, кога ќе постигне одржува на околу 520 вати.Од " капацитетот " на затоплување немаат поплаки, ако избрале правилно димензиониран модел, исто и за- Г Теч - важи.
Од " капацитетот " на модулирање не се задоволни. Не сум прочитал некој да напишал дека работи пониско од 400-450 вати.
Тоа што се пали- гаси повеќе на конфорот ќе ти смета.
А зошто никој не се одважи да објасни зошто не работат со декларираните минимуми, јас уште чекам да некој нивни стручен ни објасни.
Инаку имам купено три Грее модели за најблиските мои.
Ломо 2014- Хансол 2017 - Амбер 2020. За да не бидам погрешно сватен.
IFeel функцијата не ја имам користено воопшто. Инаку тоа ако се надворешните темп. високи е нормално да се пали и гаси???Mozes na rati, treba da prasas kaj niv kako.... sto.
Автоматски споено мислење:
Neznam, treba da se prasa.
Nadvoresnite temperaturi se visoki se uste.
Dali baras na I feel, vnimavaj da ne svrteno dalecinskoto na druga strana, ne nakaj klimata... togas ke raboti postojano bez kontrola.
Inaku, klimata e top.
G-tech e super klima, prostorot e mal za nea, nema kako da modulira.Ја користам на греење околу 25 дена,имам мерач купен од анхоч и досега не сум забележал да работи под 500 в, кога ќе постигне одржува на околу 520 вати.
Ја користам во соба од околу 20 м2 можеби е прејака за собата?
IFeel функцијата не ја имам користено воопшто. Инаку тоа ако се надворешните темп. високи е нормално да се пали и гаси???
Тоа значи дека такви ѝ се карактеристиките. И да е прејака за просторот треба да спушти до својата најниска модулација, потоа да исклучи.Ја користам на греење околу 25 дена,имам мерач купен од анхоч и досега не сум забележал да работи под 500 в, кога ќе постигне одржува на околу 520 вати.
Ја користам во соба од околу 20 м2 можеби е прејака за собата?