Нарушување приватност

• Креатор на темата Креатор на темата Snowball
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека приватноста ми е нарушена, ми се прати локација, интернет пребарувања, месиџер, фејс кликања. Има поставено камери и микрофони кои следат се што се зборува и случува во мојот дом, буквално како големиот брат. Незнам како да се одбранам и од каде да почнам.
Твој дом е, има една многу корисна направа, ги решава повеќето проблеми во животот, не е пари, чекан е, токмак, минимум 5kg... Искористи го, каде и да би имало некаков уред.

Твој дом е, има една многу корисна направа, ги решава повеќето проблеми во животот, не е пари, чекан е, токмак, минимум 5kg... Искористи го, каде и да би имало некаков уред.
ти како Веруш Јуниор кој со секирче ги бришел податоците од ХДД кога милиција го апсеше во Струга...
...Прво, целиот наш интернет, барем од некој провајдери е прокси... па на многу веб страни ти кажува интернетот не ти е приватен... значи не му треба ни налог ни апаратура ако сурфаш...друго е работата колку некому треба да прати некого....

Последно уредено:
Де посочи до таквите ефтини програми, баш ме интересираат...

https://xnspy.com/best-mobile-spy-apps.html - ова као топ 10

ова се само првите шо излегоа на гугл. ако седниш сериозно да бараш ќе најш уште 100-200 други. На ebay и други страни мојш да купиш секакви направи (гаџети) од мини камери, микрофони, микрофони за далечинско снимање, апсолутно се шо ќе посакаш....

Ти само имај време и нерви да шпиунираш некого, за алати и програми имаш колку сакаш.... :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Абе го нема братот, да се се случило нешто? Да не го мркнале илуминативе? [emoji16]

Sent from my GM1910 using Tapatalk

https://xnspy.com/best-mobile-spy-apps.html - ова као топ 10

ова се само првите шо излегоа на гугл. ако седниш сериозно да бараш ќе најш уште 100-200 други. На ebay и други страни мојш да купиш секакви направи (гаџети) од мини камери, микрофони, микрофони за далечинско снимање, апсолутно се шо ќе посакаш....

Ти само имај време и нерви да шпиунираш некого, за алати и програми имаш колку сакаш.... :vozbud: :vozbud: :vozbud:
дали се третира под прислушкување, ако некој ги наостри ушите и те прислушкува кога гласно зборуваш на дебилен :D

дали се третира под прислушкување, ако некој ги наостри ушите и те прислушкува кога гласно зборуваш на дебилен :D
По гласот и мирисот локацијата и браусерот се гледа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom