- Член од
- 2 ноември 2020
- Мислења
- 454
- Поени од реакции
- 633
Tенка е границата меѓу сарказам и цинизамКоја институција пријателе, сите се во нивни раце. Оставен си сам на себе.
Известувај не.
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tенка е границата меѓу сарказам и цинизамКоја институција пријателе, сите се во нивни раце. Оставен си сам на себе.
Известувај не.
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Во Македонија ли. Кој кур фактор сум јас. Никој и ништо. Да одам на црква ако не. Филозофско самоубиство.Мене пак накај језуити ми оди ова. Од кај си сигурен дека не се? Пелагониските еугеничари се нивни огранок од ран 19ти век. Одамна си ги затвораат непријателите во Бардовци и Демир Хисар, не дека е нешто ново ова.
Па нели е поефтино и поисплатливо куршум. Многу средства, време и луѓе се ангажирани за каприц. Ми нема логика.Мене пак накај језуити ми оди ова. Од кај си сигурен дека не се? Пелагониските еугеничари се нивни огранок од ран 19ти век. Одамна си ги затвораат непријателите во Бардовци и Демир Хисар, не дека е нешто ново ова.
Знам дека приватноста ми е нарушена, ми се прати локација, интернет пребарувања, месиџер, фејс кликања. Има поставено камери и микрофони кои следат се што се зборува и случува во мојот дом, буквално како големиот брат. Незнам како да се одбранам и од каде да почнам.
не ми е гледан ама ке го гледам. Проблемот е што пратат за да го спречат секој обид за спас, а во меѓувреме те буткаат во гроб и те убедуваат дека сам си крив. Го ставаат светлото на тебе со секакви обвинувања и небулози само за да купат време додека да се случи неизбежното.
Види друже,не ми е гледан ама ке го гледам. Проблемот е што пратат за да го спречат секој обид за спас, а во меѓувреме те буткаат во гроб и те убедуваат дека сам си крив. Го ставаат светлото на тебе со секакви обвинувања и небулози само за да купат време додека да се случи неизбежното.
Mozi ne si aren vo glata. Ni prv ni posleden si. So ne krepi zemjataПрва жртва на војната е вистината. Ако не е делузија мојата ситуација во што јас сум убеден, немам што да изгубам тогаш која ми е целта јас анонимно да лажам и да барам вентил и објаснување на мојата фрустрација тука?
Мора да си некој фактор.Во Македонија ли. Кој кур фактор сум јас. Никој и ништо. Да одам на црква ако не. Филозофско самоубиство.
A pomos baras od nas ili od tie sho te sledat? Poso ako ti sledat se, ke go procitaat i ova lolЗнам дека приватноста ми е нарушена, ми се прати локација, интернет пребарувања, месиџер, фејс кликања. Има поставено камери и микрофони кои следат се што се зборува и случува во мојот дом, буквално како големиот брат. Незнам како да се одбранам и од каде да почнам.
Де посочи до таквите ефтини програми, баш ме интересираат...Дури има и еден куп ефтини програми (легални) шо може секој да ги купи на интернет а да ги користи за крадење информации од друг уред (телефон, компјутер)