Општи дискусии за игри

Член од
29 март 2013
Мислења
4.643
Поени од реакции
4.481
ocekuvanjata se ogromni, i nema da bidat ispolneti, zatoa mislam deka lugeto ke bidat razocarani.
witcher da, se odlozuvase, ama hajpot za witcher ne e ni 5 procenta od toj sho e sega za cyberpunk.
Вичерот влечеше огромно име позади, очекуван беше хајпот пошо сите знаеја за каква игра се работи, а Cyberpunk e енигма.

.....

Има некој играно Spellforce - Soul Harvest? Ја имам на листа па не знам дали вреди да и' одвојам време...
Инаку не памтам кога последно сум играл RTS.

Последно уредено:
H

HoT _iCe

Гостин
Не е за игре ама мора да си признам глупост, днска дозна дека уствари монитор ми бија g sync, стварно не ми е јасно како до сга не сам приметија и одма отвори клипчиња како да га сетирам, леле колко сам бија глуп што не сам користија, иде подмачкано, smooth as fuck..
Не е за игре ама ако сте ботови како мене, проверите си по нвидиа панели, огромна разлика е..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Прегледај го приврзокот 273278

Досада, депресија, разочарување. После неколку часа изгубив дури и волја за живот.

.....
А бекапот...
Ја земав пред некој месец комплетната верзија и прво пуштив Ground Zeros, така ми предложи самата игра. После 10тина минути исклучив и си стоеше така до пред две недели кога решив да пробам пак затоа што немам играно друга Метал Геар, а порано слушав ептен пофалби за франшизата и секогаш ми беше желба да играм. Успеав некако да ја поминам мисијата Ground Zeros и ја пуштив главната игра. Аууу, колку ужасен старт. Ништо не правиш, а кога конечно ќе добиеш контола буквално 10 секунди играш и пак почнува некоја кат сцена. Додека го поминав тоа во болницата и стигнав до делот кај што можеш да почнеш нормално да играш, веќе ми ја уби цела желба и изгасив.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.643
Поени од реакции
4.481
Ја земав пред некој месец комплетната верзија и прво пуштив Ground Zeros, така ми предложи самата игра. После 10тина минути исклучив и си стоеше така до пред две недели кога решив да пробам пак затоа што немам играно друга Метал Геар, а порано слушав ептен пофалби за франшизата и секогаш ми беше желба да играм. Успеав некако да ја поминам мисијата Ground Zeros и ја пуштив главната игра. Аууу, колку ужасен старт. Ништо не правиш, а кога конечно ќе добиеш контола буквално 10 секунди играш и пак почнува некоја кат сцена. Додека го поминав тоа во болницата и стигнав до делот кај што можеш да почнеш нормално да играш, веќе ми ја уби цела желба и изгасив.
Ау колку ужасен старт. Не знам колку траеше тоа во болницата, али буквално дремки ме фатија од тоа туторијалот (или што и да им беше тоа.. ). Еден саат туторијал и глупи кат сцени шо дури не ми се веруваше дека се дешава.

Стелтот пролив, ужас.

Многу бев хајпнат за играва и се разочарав.
Автоматски споено мислење:

А пази ми идеше да кењам од звукот кога ќе се качиш на коњот... :гомце:

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.172
Поени од реакции
22.759

Валхала во живо.
Од AC ја имам играно само првата и ја изгасив од што ми беше досадна. Новиве имаат некаква врска со старите АС игри или се како RPG само во различен период?

Член од
29 март 2013
Мислења
4.643
Поени од реакции
4.481
Од AC ја имам играно само првата и ја изгасив од што ми беше досадна. Новиве имаат некаква врска со старите АС игри или се како RPG само во различен период?
Новиве се RPG... али не се AC.
Отсекогаш беа игри кои шљакаа други игри во графика, контент и сл, али досадни бе...
Јас едвај успевам да останам фокусиран, ги играм некако ради реда, не прашувај зошто.
Последно играна ми е Ориџинс и не знам и како сум успеал да го завршам првото DLC.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.969
За мене АС серијалот е свет грал за секој кежуал гејмер љубител на добра приказна и страшна графика.

Со душа чекам валхала да искочи,3080ка купив само заради неа.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.969
Како ти се допаѓа дизајнот?
Мене искрено не баш.
Патува навака од словенија,уште не сум ја видел во живо.
Гломазно делува на слики ама па е прав beast

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.969
8700k
asrock taichi z370
Нема да менувам платформа за една игра

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.128
Поени од реакции
30.221
Ау колку ужасен старт. Не знам колку траеше тоа во болницата, али буквално дремки ме фатија од тоа туторијалот (или што и да им беше тоа.. ). Еден саат туторијал и глупи кат сцени шо дури не ми се веруваше дека се дешава.

Стелтот пролив, ужас.

Многу бев хајпнат за играва и се разочарав.
Автоматски споено мислење:

А пази ми идеше да кењам од звукот кога ќе се качиш на коњот... :гомце:
Okej od koa ke zavrsi introto od 2 saata, gameplayot e dobar.

Zabaven stelt e, se pikas pod kutija i nikoj ne te glea :D

Da si prasam, igra nekoj tuka phasmophobia?

Kajgana Shop

На врв Bottom