- Член од
- 15 ноември 2018
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 50
Imate gledano podobar film od The Game ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе добро, отсекогаш бил слаб, ама повеќе на фацата мислев, а и општо, целосниот вајб, наведнат, ослабен, со подочњаци, милион брчки..шо знам, ептен делува на пензионер со милион проблемиКаква црна сенка типот од секогаш бил слаб да не си го замешал со Шварци хеехе ?

Хмм, еве сега друг сајт вика дека сепак ова било последанта слика од Шон КонериИнаку излезе инфо дека наводно ова била последната слика од Шон Конери, пред една година, на неговиот 89 роденден со син му и неговата девојка
Прегледај го приврзокот 272541

Да. Едно 150.Imate gledano podobar film od The Game ?
Го има гледано некој The Roads Not Taken (2020)? Ми привлече внимание темата на филмот плус гледам има интересна актерска екипа, ама на ИМДБ има слаба оцена. Го побарав ама сега за сега не го најдов на нет, инаку до сега ќе го гледав. Да продолжам да го барам или не вреди за времето?
Повели, жанровски слични на The Game, филмови со плот твист. Рандом редослед.Наброј ми 10
Повели, жанровски слични на The Game, филмови со плот твист. Рандом редослед.
The Others
The Sixth Sense
The Machinist
Primal Fear
The Usual Suspects
The Departed
Vertigo
Shutter Island
The Prestige
Incendies
Бонус
Gone Girl
Gone Baby Gone
Ок ај и Fight Club
И уште неколку надвор од Холивуд.
Не ми се влага у дискусија за Дејвид Финчер.
Dark City - одличен нео-ноар трилер полн со мистерии, со автентична мрачна атмосфера и со одлична кинематографија. Потценет филм кој е инспирација за Матрикс. Топла препорака за секој што го нема гледано, посебно за љубителите на sci-fi дистописки филмови.
Како бе тие ги немаш глеано?Овие 3 обележани не ми се гледани баш ке ги симнам сега.
Слободно пуцај ваква жанровска тематика фала ти
Овие ти се гледани ли ?
![]()
![]()
Автоматски споено мислење:
Филмчиште овој во Вардар 1 го имам гледано и од мене препорака

Uzasen vkus za filmovi druze tolku imam da kazam.Ovde si gi napisal nekolku dobri trileri a drugite sto trebalo da gi dopises si gi zamenil so below average filmovi.Повели, жанровски слични на The Game, филмови со плот твист. Рандом редослед.
The Others
The Sixth Sense
The Machinist
Primal Fear
The Usual Suspects
The Departed
Vertigo
Shutter Island
The Prestige
Incendies
Бонус
Gone Girl
Gone Baby Gone
Ок ај и Fight Club
И уште неколку надвор од Холивуд.
Не ми се влага у дискусија за Дејвид Финчер.
Ме интересира кои се добрите, кои се потпросечните и кои филмови Џонтра требаше да ги допише...Uzasen vkus za filmovi druze tolku imam da kazam.Ovde si gi napisal nekolku dobri trileri a drugite sto trebalo da gi dopises si gi zamenil so below average filmovi.

![]()
Lashana Lynch Confirms Her No Time To Die Character Is The Next 007
<p>Lashana Lynch has confirmed that she will be the next 007, making her the first Black female to ever be one. Lynch stars in the upcoming No Time To Die as agent Nomi and, while its long been known Lynch would be a ’00’ agent, it’s only just been confirmed Nomi will be the next <a...www.unilad.co.uk