Јас никогаш не сум имал ИксБокс но оваа генерација мислам дека нема да можам да ја одминам. Скоро гледав за 25евра има претплата за гејм пас ултимејт каде што добиваш на располагање стотина игри плус, сите од мајкрософт новите ќе бидат деј уан, онлајн мултиплеер, бесплатни игри секој месец, појаки попусти ако сакаш да си купиш игра, и сето ова гејмање можеш да го користиш и на ПЦ и на андроид смартфон (ајфон наскоро)...Сакав после 2 Xbox конзоли да преминам на PS, ама премногу добар дил е Game Pass Ultimate. Destiny 2 со сите DLC, EA игрите наскоро, 100-200 други игри за конзола/ПЦ, xCloud (Cloud gaming на телефон или таблет) итн итн за 13 евра месечно. Додај на тоа што и самата конзола (субјективно) е подобра...незнам, се мислам уште ама изгледа на крај пак ќе биде Xbox.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
25к и 31к се во Галерија. Тие цени би требало да се по сите продавници.Техномаркет 9 Октомври Playstation 5 на продажба, послабата верзија 25000 денари, појаката 35 000 денари. Многу голема разлика во цена.
Освен во Сетек каде ќе пишат цена 42000 и попуст од 20% за да дојдат до нормалната25к и 31к се во Галерија. Тие цени би требало да се по сите продавници.
Pa zarem ako ne bese taka nemase da si razocaran?
Абе добро, ама ова делува дури и пребрзоPa zarem ako ne bese taka nemase da si razocaran?
Kaj 4kata loading screenot bese ocaen no e 7 godini stara tehnologija, ama kaj pc odamna ne stigame da procitame tips od igrata pri loading screens. Mene brzoto ssd ne me pali, ja se hajpam za joystickot najmnogu.
Dali ima nekoj zvoneto u galerija, ima li nekoe info dali ke ima dostapno konzoli na 19ti? Nekade procitav deka mu rekle na nekoj od galerija deka sve bilo rezervirano. Koga sakav prednaracka na ghost of tsu da napravam, nikoj ne mi krena 2 dena nitu mi vratija na fb.
Pa zarem ako ne bese taka nemase da si razocaran?
Kaj 4kata loading screenot bese ocaen no e 7 godini stara tehnologija, ama kaj pc odamna ne stigame da procitame tips od igrata pri loading screens. Mene brzoto ssd ne me pali, ja se hajpam za joystickot najmnogu.
Dali ima nekoj zvoneto u galerija, ima li nekoe info dali ke ima dostapno konzoli na 19ti? Nekade procitav deka mu rekle na nekoj od galerija deka sve bilo rezervirano. Koga sakav prednaracka na ghost of tsu da napravam, nikoj ne mi krena 2 dena nitu mi vratija na fb.
Само што им се јавив. На 19ти во продавница конзоли нема да има, ќе има само за тие што напраиле преднарачка. Го прашав дали ќе има нова тура на конзоли за преднарачка, ми рече дека не е сигурен и дека најверојатно не. Sony имале сериозен проблем со производството.Абе добро, ама ова делува дури и пребрзо
И мене најмногу ме интересира контролерот затоа што вака од тоа што го зборат тие што го тестираат, делува ептен јако, а сам кога ќе осетиш сигурно е уште појако. Прашањето е само дали доволно игри ќе го користат тоа како што треба, или само ексклузивите.
Иначе и јас сега повеќе сум наклонет кон тоа да земам, па ме интересира дали ќе има. Воопшто нема да ме чуди доколку стварно и тие што ќе ги имаат за во продавница на 19ти веќе им се пишани за блиски луѓе.