Твојот личен неуспех во животот, несигурноста која ја имаш во себе и константната мисла во твојата глава 'не бе кај сум јас таа среќа, мене никад нема тоа да ми се случи', потсвесно и космички му ја вметна на Интер.
Можеби звучи чудно како тоа еден човек на планетава може да влијае врз резултатите на еден тим кој никако не е поврзан со него, но едноставно универзумот функционира на начин кој е несватлив за нас обичните смртници, сите работи се поврзани и влијаат една на друга. Така да до тебе е, друго објаснување нема, еден навивач на Ливерпул од Шриланка го снемало и одма и тргна.
Денес не заслуживме да изгубиме се до измената Барела-Гаљардини, тогаш посакав 17-2 да не тепаат и знаев дека ќе примиме гол. Видал, цела партија криминален, рано доби жут, печен за измена и зема го остави во игра а го извади Барела кој ораше на терен, особено во второ, иако во прво имаше 20тина минути како со излив да игра.
Ужасен сенс за измени има Конте мајке ми, еве лаички најискрено мораше Ериксен да влезе, зашо Реал играше висок пресинг и се мачевме топка да изнесеме, а кога ќе изнесевме немаше кој да го достави финалниот пас до Перишиќ или Лаутаро кои имаа еден тон простор напред. Хакими беше многу слаб денес, ем добро затворен од Реал ем слаб, оној Менди у џеб го стаи буквално, инаку животиња од играч.
Не сакам да го кривам Конте ко претходните мечеви али за измената морав, јебига очајна измена. И во неговиот мандат во Интер од 9 утакмици во ЛШ има 2-3-4 скор што е ужасно лошо. Хаварија и срам ќе биде ако не пројдеме групи, а ако не ги добиеме Реал во Милано на добар пат сме да го оствариме тоа.
Варијанта што нема да го чини клубот ни едно евро: Конте аут, Спалети ин.
Ако немаат пари, ова може и без пари да се направи, па со старата ќелавица да догураме до второ место во Серие А. Со новава ќелавица и тоа ќе го сонуваме.
Или уште една варијанта за ич пари, Ио нека го земат, и онака Ио им кажа уште пред да почне сезоната дека 298 гола ќе примиме, што докажува дека Ио повеќе разбира од Конте.
Не знам што Џони ни оправа овде за карми и менталитети, па вика уште дека "ни Конте не може да ни помогне". Конте ни одмогна Џони, ја размонтира одбраната, го прекина циклусот на обновување на екипата (Тонали) на сметка на старците, доведе ултра спор играч наместо Годин, и сега тоа е...
Не знам дали сте свесни дека за прв пат во 10 години имаме екипа која може да изгази се пред себе во Серие А, а во ист момент ни се случуваат срамови кои ни во Бантер ерата немаше да ги доживееме. Јас го гледам Интер од 90-те и не памтам волку голови да сме примиле, НИКОГАШ! Каков Грешко, какве п**** материне. Ова е катастрофа од библиски размери.
@loophole
Јас сум искрено разочаран бидејќи имав големи очекувања од Конте ...не очекував баш истант резултати ама барем да игравме некаков фудбал, да бевме организирани како екипа,Конте самиот како појава има статус на победник и крвник каде што екипите кои ги водел играат до крај и не се предаваат...а од кога е дојден на сите битни натпревари потфрли и изгубивме...ајде да бевме половични разбирам се случува да изгубиш...ама ова веќе рутина стана на секој потежок натпревар да потклекнуваме.
И плус тоа претерано е толку долго време без никаква титула а се нарекуваме голем клуб....онака срамно е на сите пари потрошени.
The former Juventus and Italian national team manager earned €10 million net plus €2 million in add-ons in his first year in charge and will receive €12 million net plus add-ons both this year and next year.
In order to sack him and pay him off, the report explains that it would cost Inter a gross sum of €47 million, in the event a mutual termination package could not be agreed upon between the parties.
А и на овој Спалети глотежот да му ебам све у куќа негово, штеточина, ја одбил Виола, сакал да го испоштува договорот со Интер, да ја испоштувам ќерка му у пичка.
The former Juventus and Italian national team manager earned €10 million net plus €2 million in add-ons in his first year in charge and will receive €12 million net plus add-ons both this year and next year.
In order to sack him and pay him off, the report explains that it would cost Inter a gross sum of €47 million, in the event a mutual termination package could not be agreed upon between the parties.
А и на овој Спалети глотежот да му ебам све у куќа негово, штеточина, ја одбил Виола, сакал да го испоштува договорот со Интер, да ја испоштувам ќерка му у пичка.
Општо гледано, договорите за тренерите се лудило насекаде. Му даваш 12 милиони по сезона (било кому) и притоа правиш договор дека ако го отпуштиш во даден момент, треба да му платиш едно 50
Тоа ти е договор во кој работодавецот го презема целиот ризик, додека вработениот од прв ден го натоварил магарето и може да си свирка. Имало резултати или немало, заштитен е како бела мечка. Мислам дека некои тренери на кои им е преку Тасета од работата, овие договори ги мотивираат да прават лоши резултати за да си одат дома и да си купат виноград (секоја сличност е случајна).
Договор треба да прават на колку сакаат пари, ама ако нема резултати, три месеци отпремнина и ајт у три лепе. Нека ги заработи парите.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.