UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Не се тој квалитет на Фелиш...барем не сеуште.....обични тркачи сега засега....Фелиш кога ќе ја земи топката е прав виртуоз

Де бе, да ти ибам тоа битолскиот ебач кај чикмаците накај Дихово или Оптичари - НЕ Е Фелиш!!!

Не се тој квалитет на Фелиш...барем не сеуште.....обични тркачи сега засега....Фелиш кога ќе ја земи топката е прав виртуоз
Ансу Фати веќе сега на 17 години има подобра кариера од Феликс, нема да има споредба меѓу двајцава за некоја година, Фати е талент на деценијата.

Ансу Фати веќе сега на 17 години има подобра кариера од Феликс, нема да има споредба меѓу двајцава за некоја година, Фати е талент на деценијата.

Нема грешка дека е подобар..можи подобар за вас фановите на Барселона....доволно е само еден натпревар да изгледаш и ќе разбеиш шо играч е Фелиш...како Фати има многу играчи засега....за Фати морам да признам дека знај гол да дај за разлика од бразилчињата во Реал Мадрид...иначе не дели многу по техника и визија....Фелиш е друго ниво....на три метри растојание му седат кога ќе ја земи топката во посед...тој е генерациски талент

Марш у кухињу :D ок де, барај по твитерот како изиграле трета лига Узбекистан и не замарај.
Ама не можам да не се замарам кога ќе слупаш некоја зелена во 100 сатот, како да остани чоек рамнодушен на таков пост.
Ќе дојди Владимир и ќе те испашка од темата, зато вака со убо те фаќам јас дури не е тука :)

Рашфорд каков „ала Ван Нистерлој“ хет трик даде, свака част.
Marcus Rashford is only the second #mufc player to score a hat-trick as a substitute after Ole Gunnar Solskjær against Nottingham Forest in 1999 #mulive

Тоа што го остави пеналот за Марсијал а можеше да го комплетира хетрикот побрзо збори многу.

UEFA LaLiga Revelation Team of the Year: 2019–20[44]
La Liga Player of the Month: September 2020

Стварно јака кариера има Фати, да.

А и многу јака кариера имаат и двајцата.
Дај не умарајте со глупости.

Дејвис од Баерн (помлад е од Фелиш (пу, да ти ибам кабадајата)) е талент на деценијата, не овие ботови.

Нема грешка дека е подобар..можи подобар за вас фановите на Барселона....доволно е само еден натпревар да изгледаш и ќе разбеиш шо играч е Фелиш...како Фати има многу играчи засега....за Фати морам да признам дека знај гол да дај за разлика од бразилчињата во Реал Мадрид...иначе не дели многу по техника и визија....Фелиш е друго ниво....на три метри растојание му седат кога ќе ја земи топката во посед...тој е генерациски талент
Тој Педри го стави во иста реченица ти за Фати збораш, Фати барем е стварно талентиран играч, не дека Педри е лош, напротив, ама ја претера вокерот.
Автоматски споено мислење:

Имињава ко некои ромчиња од Шутка да се :D ...
А да не не се :)
Поголеми ѓупци од Шпанците ела најди

Преценети како модниот вкус на Нагелсман одамна викам.
за денес опростено му е на Нагелсман, имаше изјавено дека едвај чека да го посети Олд Трафорд :) веројатно заради таа прилика беше "дотеран" :pos:

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom