- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.960
- Поени од реакции
- 20.825
Кој ? Педри ? Вокер намалвај алкохолот почнува да ти штетиФати и Педри крикет играат![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој ? Педри ? Вокер намалвај алкохолот почнува да ти штетиФати и Педри крикет играат![]()
Не се тој квалитет на Фелиш...барем не сеуште.....обични тркачи сега засега....Фелиш кога ќе ја земи топката е прав виртуоз
Марш у кухињуКој ? Педри ? Вокер намалвај алкохолот почнува да ти штети![]()
Ансу Фати веќе сега на 17 години има подобра кариера од Феликс, нема да има споредба меѓу двајцава за некоја година, Фати е талент на деценијата.Не се тој квалитет на Фелиш...барем не сеуште.....обични тркачи сега засега....Фелиш кога ќе ја земи топката е прав виртуоз
Беше, ама ВАР е наштелуван да му помага на Јунајтед, минимуН два пати по утакмица!GolonT na UTD ne bese ofsajd?
Ансу Фати веќе сега на 17 години има подобра кариера од Феликс, нема да има споредба меѓу двајцава за некоја година, Фати е талент на деценијата.
Ама не можам да не се замарам кога ќе слупаш некоја зелена во 100 сатот, како да остани чоек рамнодушен на таков пост.Марш у кухињуок де, барај по твитерот како изиграле трета лига Узбекистан и не замарај.
Marcus Rashford is only the second #mufc player to score a hat-trick as a substitute after Ole Gunnar Solskjær against Nottingham Forest in 1999 #muliveРашфорд каков „ала Ван Нистерлој“ хет трик даде, свака част.
Фати и Педри крикет играат![]()
Ансу Фати веќе сега на 17 години има подобра кариера од Феликс, нема да има споредба меѓу двајцава за некоја година, Фати е талент на деценијата.
Тој Педри го стави во иста реченица ти за Фати збораш, Фати барем е стварно талентиран играч, не дека Педри е лош, напротив, ама ја претера вокерот.Нема грешка дека е подобар..можи подобар за вас фановите на Барселона....доволно е само еден натпревар да изгледаш и ќе разбеиш шо играч е Фелиш...како Фати има многу играчи засега....за Фати морам да признам дека знај гол да дај за разлика од бразилчињата во Реал Мадрид...иначе не дели многу по техника и визија....Фелиш е друго ниво....на три метри растојание му седат кога ќе ја земи топката во посед...тој е генерациски талент
А да не не сеИмињава ко некои ромчиња од Шутка да се...
за денес опростено му е на Нагелсман, имаше изјавено дека едвај чека да го посети Олд ТрафордПреценети како модниот вкус на Нагелсман одамна викам.