Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Најгнасните ликови од секогаш работеле во копачка на авторизација, е сега валјда таква им е политиката па ги тераат без причина да пајѓаат квоти, знам дека @Stefan-kobe работеше таму, колку е платено ова дан знајш случајно?

Работни задачи и одговорности:

✓ Преглед на спортските натпревари и креирање на натпревари во програм со цел за изработка на билтен

✓ Проверка на табелите и статистиката

✓ Креирање на дневната понуда

✓ Креирање на коефициенти и внесување на истите во програм

✓ Ревизија на постоечките квоти, а по потреба и интервенција во истите

✓ Одлично познавање на правилата на игра

✓ Следење на понудата на пазарот : следење на светската понуда и по потреба менување на квоти во realtime, следење на конкурентски квоти

✓ Авторизација на тикети (нивна точност со квоти, одобрување/одбивање)

Најгнасните ликови од секогаш работеле во копачка на авторизација, е сега валјда таква им е политиката па ги тераат без причина да пајѓаат квоти, знам дека @Stefan-kobe работеше таму, колку е платено ова дан знајш случајно?

Работни задачи и одговорности:

✓ Преглед на спортските натпревари и креирање на натпревари во програм со цел за изработка на билтен

✓ Проверка на табелите и статистиката

✓ Креирање на дневната понуда

✓ Креирање на коефициенти и внесување на истите во програм

✓ Ревизија на постоечките квоти, а по потреба и интервенција во истите

✓ Одлично познавање на правилата на игра

✓ Следење на понудата на пазарот : следење на светската понуда и по потреба менување на квоти во realtime, следење на конкурентски квоти

✓ Авторизација на тикети (нивна точност со квоти, одобрување/одбивање)
Не знам, а и да знаев џабе пошо сега се газдите од СЛ таму така да други услови... А околу огласов да знаеш дека е драпај си муда, ќе внесуваш квоти во одреден програм, како во Ексел на пример, односно ќе куцаш како удрен. Секако нашиве кладари квотите ги преземаат од таканаречен пазар на квоти, или берза, а работникот ги внесува само. Околу авторизацијата излишно е да се зборува, не дај Боже поише од 1000 денари да ставиш, ќе ти го пратат тикетот до ДБК, ЦИА, КГБ и МОСАД за да ти дадат одобрение. :D

Jas rabotam vo sportlife, operator obicen ima i kaj nas ista pozicija za avtorizacija, od toa sto mozam da go kazam kako operator poeano bese avtor. Samo na 3000 denari, znajeki go toa ke uplatis kolku sakas po 2500 do celose. Limit i ke bides dobiten,
Sega ima limit na niskite ligi i za 100 denari uplata, iako imas 50 utkmici edna da e od balkanot odma se uklucuva avto.. za zivo postojano ima avtorizacija i za 100 denari uplata bilo sto...

Незнам, мене ми е мед.
Од осум саати, 4-5 сум на форумов, у позадина си пуцка музиче...платата ми е сосим солидна, имам indefinite contract кој е многу битен тука на Малта и еден тон компании кај што би можел да аплицирам доколку би сакал да сменам компанија.
Премногу е стресно ако работиш за компанија како бет365.
Екс колеги кои се вработија таму минатата година кога бет365 се пресели на Малта, од вкупно 5 само 1 остана таму.
Викаат немаш време да се измочаш...си отишол до веце, се враќаш, песто уплати на некоја азијска одбојка. Ама па затоа таму платите се ултра големи, зашто не секој е спремен да работи во таква компанија.
Јас да бидам искрен вака, бев на интервју лани, ме одбија. Ама што е тоа е, еден ден се надевам ќе ме примат. Тоа што добив интервју многу ми значи со оглед дека за секоја позиција имаат по 500-600 апликанти.
Ево вам и доказ, зашто и да те одбијат после интервју една таква компанија е некој си успех. :D

Прегледај го приврзокот 271586
Dorinda be kaj dosla uste e ziva :pos:

Лориен - Марсеј 2+0 азиски хендикеп солидна квота, ги потцениле малку Марсеј имаат добар тим и само 1 пораз сезонава

Што е ова :pos: Не вервам да сум видел фудбал со 40+ шутеви во гол, најмногу шо се сејќавам едаш имаше ПСЖ 35тина и Баерн против Атлетико кога отпадна имаја 34.
Сведочел некој на 40+ ? o_Oo_O1603558229523.png

13:0 :eek: :eek:
Ваква победа од ПСВ 10:0 кд ги тепаа Фејнорд не сам видел, Венло директива у втора лига :icon_lol:

Може не е место но дали ќе има на некоја тв борбава со Нурмагомедов? Или линк некој да пушти :)

Што е ова :pos: Не вервам да сум видел фудбал со 40+ шутеви во гол, најмногу шо се сејќавам едаш имаше ПСЖ 35тина и Баерн против Атлетико кога отпадна имаја 34.
Сведочел некој на 40+ ? o_Oo_OПрегледај го приврзокот 271647

Затоа следната иде Under, а со оглед на квотата за 1.05 мислам дека 4.5 ќе е граница.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom