- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.859
- Поени од реакции
- 11.840
Tolku li e losa sostojbata na prijatelot!?Дечки некој со крвна група нулта позитив со прележан ковид за крвна плазма? За еден пријател треба
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tolku li e losa sostojbata na prijatelot!?Дечки некој со крвна група нулта позитив со прележан ковид за крвна плазма? За еден пријател треба
Не знам друже. Изгледа за мајка му е. Сигурно е лошаTolku li e losa sostojbata na prijatelot!?
Ako e hospitalizirana, sigurno od tamu ke baraat plazma po odd.za transfuzija vo gradot, ako mislat deka Ima potreba.Не знам друже. Изгледа за мајка му е. Сигурно е лоша
Можда Владимир,Димитар,Наќе, зубарот и слична боранија може да оди кај жената, да и се изнасмее и утеши дека нема гајле, вирусот е или безопасен или таков ксмет имала, ама се ќе е во ред, економијата ќе тера, па бафра ќе извади реферати со цитати и образложувања како требала да се информира пред да се разболува и дека се е тоа илузија и план на структури од богомилите преку масони и бил геј кои имаат најзадни намери.Ako e hospitalizirana, sigurno od tamu ke baraat plazma po odd.za transfuzija vo gradot, ako mislat deka Ima potreba.
Можда Владимир,Димитар,Наќе, зубарот и слична боранија може да оди кај жената, да и се изнасмее и утеши дека нема гајле, вирусот е или безопасен или таков ксмет имала, ама се ќе е во ред, економијата ќе тера, па бафра ќе извади реферати со цитати и образложувања како требала да се информира пред да се разболува и дека се е тоа илузија и план на структури од богомилите преку масони и бил геј кои имаат најзадни намери.
И шо прајме ако како за еден тон други вируси и за ова не се најде ни вакцина ни лек?Можда Владимир,Димитар,Наќе, зубарот и слична боранија може да оди кај жената, да и се изнасмее и утеши дека нема гајле, вирусот е или безопасен или таков ксмет имала, ама се ќе е во ред, економијата ќе тера, па бафра ќе извади реферати со цитати и образложувања како требала да се информира пред да се разболува и дека се е тоа илузија и план на структури од богомилите преку масони и бил геј кои имаат најзадни намери.
"Според медиумите, сè уште не е познато дали волонтерот примил вакцина или плацебо."...ај сега, друга паника![]()
Почина волонтер што учествувал во тестовите за вакцина против ковид-19 - Нова Македонија
Бразилската здравствена агенција „Анвиса“ потврди дека починал волонтер што учествувал во испитувања на вакцина против ковид-19, пренесува агенцијата „Ројтерс“. Станува збор за истражување за вакцината произведена од „Астра зенека“ и Универзитетот „Оксфорд“. Универзитетот во Сао Пауло, кој...www.novamakedonija.com.mk
![]()
... покачените д-димери при болеста КОВИД19, како доказ на појава на „згуснување“ на крвта, бидејќи коронавирусот дава венска тромбоза да речеме, нели Аспирин/ Андол има примена во антикоагулантна терапија, во тој смисол примена на лекот,Аспирин бил лекот... не било вирус туку бактерија .. денес Германските власти објавиле после отварање и анализирање на тела на починати од ковид.. ако има некој повеќе инфо да сподели ?
... знам, прочитав, доволно е сомневањето и паниката е тука, кој знае што е и која е вистината,"Според медиумите, сè уште не е познато дали волонтерот примил вакцина или плацебо."
Дај бе проверувајте си сами. Којзнае кој ти ја кажал оваа вест, и наместо да си провериш сам, тука дополнително прашуваш.Аспирин бил лекот... не било вирус туку бактерија .. денес Германските власти објавиле после отварање и анализирање на тела на починати од ковид.. ако има некој повеќе инфо да сподели ?
Во тој смисол, во тој... покачените д-димери при болеста КОВИД19, како доказ на појава на „згуснување“ на крвта, бидејќи коронавирусот дава венска тромбоза да речеме, нели Аспирин/ Андол има примена во антикоагулантна терапија, во тој смисол примена на лекот,
Citav i jasАспирин бил лекот... не било вирус туку бактерија .. денес Германските власти објавиле после отварање и анализирање на тела на починати од ковид.. ако има некој повеќе инфо да сподели ?
Кој ти кур тебе да пишуваш на форум бе ? Па оди гуглај се што те занима , што има тука да пишуваш и да водиш "дискусија" со нас . Изгуглај прво за што служи форум падобранец еден..Дај бе проверувајте си сами. Којзнае кој ти ја кажал оваа вест, и наместо да си провериш сам, тука дополнително прашуваш.
Си накрцал 5000 постови од 2010 година, и не можеш на Google да напишеш covid 19 bacteria aspirin и за 3 секунди да сфатиш дека е ФЕЈК ЊУЗ со една променлива сменета, Германија > Италија?
Во тој смисол, во тој![]()
Изгуглав.Изгуглај прво за што служи форум падобранец еден..