Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Ај еве и од мене честитки за победата ! ! !
Голема победа и уште еднаш најдобриот од најдобрите Дидиер Дрогба.
Очигледно враќање во формата по доаѓањето на Гус Хидинг.
Не очекува дуел со Јувентус (сакаат што побрзо да ги победиме:vozbud:)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Народе, еве се појачавме за уште еден .....:salut:
Инаку честитки за победата.....секоја чест:vozbud:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Браво браво се повеќе се пишува за нашиот Челзи на форумот така треба:helou:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Јувентус е осакатен од повредиве. Последна вест е дека Сисоко се повредил и ке отсуствува 2 месеци,исто и Маркизо нема да можел да настапи. Ке имаме многу големи проблеми во средината.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Браво браво се повеќе се пишува за нашиот Челзи на форумот така треба:helou:
Така треба,уште 10 страни влегваме во 600 :)

Јувентус е осакатен од повредиве. Последна вест е дека Сисоко е повреден на 2 месеци и Маркизо. Ке имаме многу големи проблеми во средината.
А кај нас се враќа ЕСИЕН!

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Јувентус е осакатен од повредиве. Последна вест е дека Сисоко се повредил и ке отсуствува 2 месеци,исто и Маркизо нема да можел да настапи. Ке имаме многу големи проблеми во средината.
Искрено да ви кажам, јас сум убеден дека секој збор што ќе произлезе од некој близок на Јувентус (во врска со повреди или слично) е само дел од нивната тактика...
Дури и да имаат многу повредени, тие се голема екипа за респект, и нема да ни е ниту најмалку лесно да играме во Торино без разлика на тоа со каков состав ќе истрчаат...

Поздрав

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ај добредојде!:helou:

Добро ве најдов...:helou:

Инаку, мислам дека ќе се прошетаме до Торино, и ќе си се вратиме со песна....Дрогба е веќе влезен во форма што автоматски значи дека одбраната на Јуве треба малку да се позамисли... сигурно се сеќавате дека кога беше во најдобрата форма дефанзивците секогаш го удвојуваа па и утројуваа, што остава доволно простор за маневри на останатите....значи муабетов ми е дека е доволен фактот што тој е на теренот(и дека делува психички на противниците), и ако не постигне гол - ништо страшно, си го имаме ние и Френк за тоа...+ тоа ниеден клуб не не посакува за гостинска екипа :vozbud:... а за Есиен да не правам муабет...
Може сум малку повеке оптимиста... ама со оглед на моменталната форма јас ги гледам веќе нашиве најмалку во полуфинале....:toe:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Добро ве најдов...:helou:

Инаку, мислам дека ќе се прошетаме до Торино, и ќе си се вратиме со песна....Дрогба е веќе влезен во форма што автоматски значи дека одбраната на Јуве треба малку да се позамисли... сигурно се сеќавате дека кога беше во најдобрата форма дефанзивците секогаш го удвојуваа па и утројуваа, што остава доволно простор за маневри на останатите....значи муабетов ми е дека е доволен фактот што тој е на теренот(и дека делува психички на противниците), и ако не постигне гол - ништо страшно, си го имаме ние и Френк за тоа...+ тоа ниеден клуб не не посакува за гостинска екипа :vozbud:... а за Есиен да не правам муабет...
Може сум малку повеке оптимиста... ама со оглед на моменталната форма јас ги гледам веќе нашиве најмалку во полуфинале....:toe:
Уште да се подигне нивото на игра на повосоко и финале не ни бега:toe:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Искрено да ви кажам, јас сум убеден дека секој збор што ќе произлезе од некој близок на Јувентус (во врска со повреди или слично) е само дел од нивната тактика...
Дури и да имаат многу повредени, тие се голема екипа за респект, и нема да ни е ниту најмалку лесно да играме во Торино без разлика на тоа со каков состав ќе истрчаат...

Поздрав
Камо среќа да беше така, ама за жал Сисоко на последниот натпревар заработи Скршеница на левото стапало, така да се предвидува дека ке биде аут до крај на сезоната.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Премногу оптимизам...како бе брат да освоиме бе како..ние Јувентус не сме го поминале!
Па само со позитивизам и оптимизам може да се освои. Не може да се освои со главите доле и гледање назад колку лошо било:smir:

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Со Арсенал или Хал ќе играме во 1/2 финалето од ФА Купот. Гарант против Арсенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom