- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.433
- Поени од реакции
- 11.351
Ај и тука да пишам, бидејќи е доста почитана темава.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ај и тука да пишам, бидејќи е доста почитана темава.
преку kupinapopist.mk можеш даси купиш што сакаш од декатлонДекатлон за тие цени се наоѓа, ама сеа шипак со затворени граници.
А за овие шо си пишал не знам шо да ти кажам, дан останеш без ѓон на прв поголем напор
Е ова, не сум знаел.преку kupinapopist.mk можеш даси купиш што сакаш од декатлон
им праќаш во мејл што сакаш па ти кажуваат колку пари и дали е достапно па за 2-3 недели ке ти стигне
Sent from my iPhone using Tapatalk
Знам дека е гевгелиска. Неколку пати имам земено дуксери по поволни цени.Знае ли некој која конфекција кај нас ги шие north face маиците и дуксерите?
Ги има во Ѓорче на едно место али само по неколку комада и треба да ги начекаш.У Германија у Минхен купив пред 4-5 години по 4 пати поголема цена а пишуваше made in firom.Ако имаш поише инфо за фирмата пишиЗнам дека е гевгелиска. Неколку пати имам земено дуксери по поволни цени.
Да, тоа се подразбира кога кажав по поволни цени Тоа се производите кои ради некоја фабричка маана (јас ни вака не забележувам фалинка), не се нашле на пазарот. Ќе се распрашам, ги земам преку роднини на познаници.Ги има во Ѓорче на едно место али само по неколку комада и треба да ги начекаш.У Германија у Минхен купив пред 4-5 години по 4 пати поголема цена а пишуваше made in firom.Ако имаш поише инфо за фирмата пиши
Автоматски споено мислење:
Најверојатно,ти што ги продаваат се со некаква грешка или фелер,инаку не би смееле.Овие у Ѓорче се по петнаес еура
Многу ке ти бидам благодаренДа, тоа се подразбира кога кажав по поволни цени Тоа се производите кои ради некоја фабричка маана (јас ни вака не забележувам фалинка), не се нашле на пазарот. Ќе се распрашам, ги земам преку роднини на познаници.
Продавници за ловна опрема.dvogledi kade moze da se kupat, po moznost online katalog nekoj?
nekoja konkretno?Продавници за ловна опрема.
Микеи за оружје што еnekoja konkretno?
Микеи, и во ГТЦ горе на кат има мислам двеnekoja konkretno?
Имаш и на реклама 5,околу 50тина има на огласnekoja konkretno?
nekoja konkretno?