Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.065
Поени од реакции
6.724
Не знам што очекувате да доминира Арсенал на гостински кај Сити? Добро играат не одлично ама добро направија неколку шанси кои мораше да искористат барем една .
Моментално тоа е соодносот на играчите па кој сака нека е тренер Белерин никој не можи да го направи добар дефанзивно два пати лета еднаш не казнаа Пепе многу слабо исто и Вилијан ама тие се играчите.
Се ова океј, ама не разбирам оти Вилиан лажна 9-ка игра. Иначе мене солидно ми играат.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Не знам што очекувате да доминира Арсенал на гостински кај Сити? Добро играат не одлично ама добро направија неколку шанси кои мораше да искористат барем една .
Моментално тоа е соодносот на играчите па кој сака нека е тренер Белерин никој не можи да го направи добар дефанзивно два пати лета еднаш не казнаа Пепе многу слабо исто и Вилијан ама тие се играчите.
40 минути центар не поминавме, 5 додавања не врзаа кон напред, се дуеше цело време. Последните 5 минути две шанси беа од кој едната офсајд

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Аман од Луиз и слободните, дајте му на ПЕПЕ да даде два гола од слободен ко против Гимараеш
Автоматски споено мислење:

Белерин катастрофа е денес, се има напукано на брокула пред утакмицава.

Последно уредено:
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Само на Сака и Тирни преодна, све друго вклучувајќи го Артета апсолутно срање

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.065
Поени од реакции
6.724
Единствена позитива од утакмицава е што сум нервозен премногу, не памтам кога последен пат сум бил нервозен на утакмица против Сити нагости :D

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Мора да го пофалам Габриел, без разлика шо изгубиме, типот беше одличен, смирен, цврст во дуели, без циркузантски потези, добра пасинг игра.
Некако апатично игравме, при крај на прво креиравме шанси за гол, второ полувреме, ептен претпазливо, мораше да запнеме по гол...

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Мора да се смени пристапот на гости,многу пичкарска игра поготово во цело второ.Замените потребни во 65-70та ги направи во 83та.Ебаму мајката.

Kajgana Shop

На врв Bottom