Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.165
- Поени од реакции
- 31.622
Ваучери за ленти за трчање по дома...без маска.Ако може, некои пореални пристапи. Динамичен народ е ова, без зезање во депресии паѓа.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваучери за ленти за трчање по дома...без маска.Ако може, некои пореални пристапи. Динамичен народ е ова, без зезање во депресии паѓа.![]()
Не тиСи помешала нешто. Ја сум викал или докторот?

мислам на времето и морнарите ги јаделе стаорците што шетале по бродовите, посебно на долгите патувања, Колумбо и слично... е сега живи глувци не верувам, сигурно прво треба да го убиешТочно е тоа дека Кинезите јадат се живо. Но што врска има тоа со короната? Тоа им е традиција уште од пред нашата ера... Па што не се појави тогаш КОРОНАТА? Не почнаа последниве години да јадат стаорци, лилјаци, кучиња и змии...
..
Симптоми никакакви, ама параноја го мават од колено.Добро бе па ти не биди драма квин, до кур ако си малаксан и синуси га болеле, свак втор е сга преладен сас благу температуру и малаксаност, што си одма правиш лоши филмови.омалаксан сум и ме болат синусите
имав интензивни контакти со заболенДобро бе па ти не биди драма квин, до кур ако си малаксан и синуси га болеле, свак втор е сга преладен сас благу температуру и малаксаност, што си одма правиш лоши филмови.
Iskoci prosetaj po kafiki, kafaniимав интензивни контакти со заболен
Тоа не би било во ред, можам да заразам и други ако сум заболен. Плус, ладно ми е, не би искачал.Iskoci prosetaj po kafiki, kafani
Седи мирен стварно да не заболишТоа не би било во ред, можам да заразам и други ако сум заболен. Плус, ладно ми е, не би искачал.

Каква врска има лк со телефонски број? И да им земе податоци од лк не значи дека живее на таа адреса. Телефонски број е сосема друга приказна..Како ќе провери дали е точен?
Чим следиш секоја тема на Кајгана немаш гајле.омалаксан сум и ме болат синусите
Седи мирен стварно да не заболиш![]()
Матичниот ми рече да се тестирам, утре ќе видел каде имало термини.Чим следиш секоја тема на Кајгана немаш гајле.
Матичниот ми рече да се тестирам, утре ќе видел каде имало термини.
Но јас не сакам да ми брцаат толку длабоко во нос. Всушност, не сакам никаде да ми брцаат длабоко.
Заболениот со кој имав интензивни контакти, си лабави, ништо не му е, освен што имал еден ден пролив.
Очигледно ја има закачено најлабавата и најчеста верзија од вирусот. Ако сум го закачил и јас од него, зар не треба и јас да ја добијам истата верзија?
Или се е индивидуално?
Прашања кои ме мачат и кои знам дека никој не може да ги знае со сигурност.