курајбер
млад, потентен
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 17.599
- Поени од реакции
- 54.995
Овој Стефан навистина гад над гадовите, меѓутоа јавната објава на Фросина која имаше за цел да " и помогне на жена му да се разведат " воопшто не испадна така како што таа замислувала. Дури и самата таа, во еден момент јавно ја омаловажува жена му. Цитирам: " Ете затоа никогаш нема да се мажам, барем ќе нема кој да ме вара и ќе можам да го шутнам тој некој ропак што ќе ми е партнер дури и да има само обид да ме изневери, па макар и имала 5 деца со него. ... И дај боже да имаш ќерка на која некој во иднина ќе ѝ го прави ова што ѝ го правиш ти на жена ти. Не знам само што си мислат женичкиве што рипаат од среќа коа некој ќе им извади прстен да ги бара? "
Тука се осеќа реата на тоа што вистински ја копа, а тоа е што е уседелица . Сама си се убедила дека бракот е само курвање и шврљање во надеж дека помалку ќе ја копа нереализираноста која сака да ја скрие и се прави дека не ја осеќа.
Убаво е да се живее сексот и градот додека не натежнат 37+ и мета си му само на генетскиот отпад како дотичниот Стефан.
Не шала на страна и двајцата потполно си ги заслужуваат критиките што ги добиваат од јавноста, само жално за жената на овој ама поарно што порано да “дознае“ со каков дебил си има работа отколку да поминат години и години брак.